Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț pasionat de mașini: În două zile a furat 40 de jante auto dintr-o vulcanizare din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Hoț pasionat de mașini: În două zile a furat 40 de jante auto dintr-o vulcanizare din Sebeș

La data de 2 februarie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 59 de ani, din Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 19 aprilie 2022.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 16-18 aprilie 2022, profitând de faptul că poarta de acces în incinta unei vulcanizări auto ar fi fost lăsată deschisă, bărbatul ar fi pătruns în incinta acesteia și ar fi sustras, în mai multe rânduri, un număr total de 40 de jante auto, a căror valoare a fost estimată, de către păgubit, la 5.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

“NUNTA DE AUR 2024”, pentru cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, la Alba Iulia: Înscrieri până în data de 10 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

“NUNTA DE AUR 2024”, pentru cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, la Alba Iulia: Înscrieri până în data de 10 mai Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 16 mai 2024 nunta de aur pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Înscrierile se fac până în 10 mai. Citește și: 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea