Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

HOROSCOPUL 2015 – carieră şi bani. Află cum îţi va merge pe plan profesional în noul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horoscop 2015 carieră şi bani: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Un aspect important al vieţii unui om este desigur cariera. Pentru cei care vor să afle cum le va merge pe plan profesional anul acesta prezentăm horoscopul carierei 2015.

Citeşte şi: Horoscop 2015: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscopul carierei 2015 cuprinde tranzitele şi aspectele astrologice care vizează casa banilor, casa muncii şi casa carierei, pentru fiecare zodie în parte, traduse în tendinţe şi previziuni astrologice pentru tot anul 2015.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Berbec 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Sub marele trigon dehoroscopul carierei Foc alcatuit de Uranus, aflat in Berbec, Jupiter (in Leu) si Saturn (in Sagetator), prima jumatate a anului 2015 este favorabila dezvoltarii, innoirii si schimbarilor planificate.

Initiativele Berbecilor au in primul rand un vant prielnic in panze, care le mana catre proiecte ample si sufla asupra lor pulberea aurie a sansei; in al doilea rand, se bucura de o carmuire inteleapta si ancore bune, care le dau profunzime si durabilitate.

Cele mai dinamice luni din 2015 sunt februarie, martie si aprilie, in care poti face salturi mari, dar in care poti si sa gresesti daca nu-ti stapanesti graba si emotiile, sau poti sa intalnesti situatii urgente sau critice.

Tot pentru prima jumatate a anului 2015 sunt semne bune si in ceea ce priveste banii. Apare o relaxare binevenita, dupa o lunga perioada de limitari sau de obligatii mai mari decat de obicei.

In intervalul iunie-septembrie 2015 pot sa reapara unele apasari financiare, apoi situatia se relaxeaza din nou.

Si in partea a doua a anului vei avea succes profesional: in iulie si in prima decada a lui august 2015 cu sprijinul trigonului Jupiter-Uranus, iar apoi cu sprijinul lui Jupiter, care pe 11 august 2015 intra in casa muncii Berbecului, unde va sta pana in septembrie 2016.

Jupiter este supranumit Marele Benefic, iar prezenta lui in casa muncii Berbecului aduce o mare putere de munca, mult entuziasm, oportunitati, conditii de lucru mai bune, posibilitatea de a avansa, eventual de a gasi un job mai bun sau un al doilea job, precum si o plata mai generoasa pentru eforturile tale.

Taur 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Cariera Taurilor trece in 2015 printr-un proces de reconsiderare a prioritatilor sau de reevaluare a unor proiecte mai vechi.

Ciclurile retrogradarii lui Mercur se produc in casele vocationale ale Taurului: casa pozitiei si a renumelui, casa muncii si una dintre casele banilor.

Pe langa faptul ca este stapanul acestei case a banilor Taurului, Mercur este legat de intelect, informatie, comunicare, documente, negocieri, calcule, drumuri, schimburi (inclusiv comerciale). Prin urmare, profesia si banii Taurilor vor avea in mod strans de-a face cu aceste domenii.

Se recomanda multa atentie in luarea deciziilor, mai ales in perioadele 5 ianuarie – 13 martie, 1 mai – 8 iulie si 27 august – 2 noiembrie 2015.

Stapanul casei carierei Taurului, Saturn, intra in cealalta casa a banilor Taurului, unde va sta intre 23 decembrie 2014 si 20 decembrie 2017, cu o mica exceptie in vara lui 2015, cand se va intoarce in casa relatiilor Taurului, spre a definitiva anumite lucruri legate de asocieri, colaborari sau interactiunea dintre cuplu si profesie (15 iunie – 18 septembrie 2015).

De acum inainte, Saturn va avea mult timp de-a face cu finantele Taurului, mai ales in ceea ce priveste afacerile, investitiile, imprumuturile, recuperarile, mostenirile, patrimoniul conjugal si partajele, precum si in ceea ce priveste interactiunile cu bancile si alte institutii financiare.

Saturn nu este o planeta comoda si-ti poate aduce anumite frustrari si restrictii in anii ce vin. Dar Saturn este un mare maestru al organizarii si al strategiilor financiare si-i poate ajuta pe cei intelepti si rabdatori sa cladeasca averi durabile.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

Bunele relatii pe care le are Saturn cu Jupiter si cu Uranus in primele cinci luni si jumatate ale anului 2015 favorizeaza profitul si investitiile Taurilor.

Gemeni 2015:horoscopul profesiei şi al banilor
Odata cu plecarea lui Saturn din casa muncii Gemenilor (in luna decembrie a anului trecut), atmosfera se relaxeaza, dupa ani de tensiuni si stradanii.

La prima vedere este bine, fiindca oricine isi doreste o povara mai usoara. Dar exista riscul de a avea dificultati pana iti intri in ritm, fiindca, desi era aspru, Saturn impunea o anumita disciplina.

Cu Neptun in casa carierei Gemenilor, lipsit de ancora saturniana, este necesar sa faci eforturi pentru a te focaliza asupra obiectivelor si a-ti pastra realismul. Asadar, daca vrei sa ai succes in 2015, trebuie sa pedalezi pe strategie si organizare.

Plecat din casa muncii Gemenilor, Saturn ajunge in casa relatiilor Gemenilor, punandu-ti sub lupa raporturile cu asociatii, colaboratorii, concurenta sau adversarii.

In prima parte a anului 2015, sprijinit de Jupiter si Uranus, Saturn poate sa-ti scoata in cale oameni seriosi, cu care sa formezi o echipa destoinica si performanta, sau sa-ti aduca contracte cu organisme oficiale sau cu firme vechi, cu traditie.

Incepand din august 2015, insa, trebuie sa fii mai atent(a) fiindca asocierile si parteneriatele Gemenilor intra intr-o perioada confuza si nu este exclus sa te inseli sau sa ai unele dezamagiri.

In ceea ce priveste sansa profesionala a Gemenilor, in prima parte a anului 2015 sunt favorizate activitatile care pun la bataie mintea, indemanarea si comunicarea, si ai sanse de reusita la interviuri, examene, discursuri, negocieri. Inveti lucruri noi, afli informatii pretioase.

Partea a doua a anului 2015, cu putina atentie, ar putea fi profitabila pentru Gemeni in domenii ca imobiliarele, agricultura si exploatarea resurselor, dar si in afacerile cu bunuri de folosinta indelungata sau cu antichitati.

Financiar, primul semestru din 2015 este mai generos cu Gemenii decat partea a doua a anului. Banii trebuie gestionati cu atentie.

Rac 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
2015 este un an care, bine intrebuintat, ii poate ajuta pe Raci sa faca progrese remarcabile.

In luna decembrie a anului precedent Saturn a intrat in casa muncii Racului, unde va sta pana in 2017. Saturn nu este o planeta binevoitoare: aduce responsabilitati multe, cere disciplina, impune reguli stricte si limiteaza libertatea. Dar Saturn este excelent cand vine vorba de rigoare, metoda, organizare si strategie, si este de nepretuit in proiectele dificile, cu bataie pe termen lung.

In 2015 Saturn este intr-o relatie buna cu energicul si novatorul Uranus, aflat in casa carierei Racului. Uranus vrea reforma, Saturn ancoreaza. Unul vine cu initiativa, altul cu tenacitatea. Schimbarile se pot face, asadar, cu succes, in mod controlat.

Trigonul Saturn-Uranus este activ nu doar in 2015, ci si in 2016 si 2017. Dar in 2015 se da startul.

Si tot in 2015, in prima parte a anului, se creeaza o conjunctura cu totul speciala: aflat in casa banilor Racului, Jupiter, Marele Benefic, cel aducator de noroc, va face un splendid triunghi cu Uranus si Saturn.

Unindu-si eforturile, Jupiter, Uranus si Saturn creeaza un teren deosebit de favorabil reusitei profesionale si financiare a Racilor. Tu trebuie doar sa te mobilizezi si sa actionezi, pentru a fructifica ocaziile ce se ivesc.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Februarie, martie si aprilie 2015 sunt cele mai active si performante luni pentrru Raci.

Este rost de actiune si in iulie, iar in perioada august-septembrie 2015 Racii pot face bani frumosi.

In august 2015, Jupiter intra in casa intelectului si a comunicarii Racului, unde va sta pana in vara lui 2016. Este o perioada propice activitatilor intelectuale, informarii, ideilor si initiativei, cu sansa in negocieri, examene si interviuri.

Leu 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
2015 este un an de succes pentru Lei.

Te bucuri de sustinerea a trei planete importante: Uranus, Saturn si, mai ales, Jupiter.

Uranus te sustine energetic si intelectual intre 2011 si 2018. Novator si electrizant, Uranus iti imprima o viziune ampla si progresista, iti stimuleaza inventivitatea, interesul pentru cunoastere, cercetare sau cultura, te indeamna sa calatoresti, sa intri in contact cu oameni sau cu locuri de departe, cu filosofii si curente de gandire originale. Te calauzeste catre activitati sociale si catre noi descoperiri, atat in plan fizic, cat si spiritual.

Saturn ii sustine pe Lei intre 2015 si 2017. Saturn este un maestru al strategiei si al controlului. Iti da tarie de caracter, realism, maturitate si tenacitate, calitati pretioase pentru a duce orice intreprindere la bun sfarsit.

In sfarsit, pana in august 2015 poti conta din plin pe sprijinul generos al lui Jupiter. Jupiter se afla chiar in zodia Leului si iti daruieste vitalitate, entuziasm, curaj si noroc. Te stimuleaza sa gandesti maret, sa pui la cale proiecte de anvergura, sa te extinzi, sa-ti depasesti limitele.

Cand se afla in zodia ta, Jupiter iti confera respectabilitate, bunavointa, simt social, spirit de sinteza, aptitudini pentru coordonare si administrare. Iti aduce felurite oportunitati si te ajuta sa izbandesti in cele propuse.

Cu Jupiter in Leu te bucuri si de confort financiar. In august 2015, Jupiter intra in casa banilor Leului, asa ca in a doua parte a anului minunatele lui abilitati se vor concentra indeosebi asupra zonei materiale.

Lunile cu cel mai mare potential de reusita profesionala pentru Lei sunt martie, aprilie, mai, august si septembrie 2015.

In plan financiar, luna cea mai activa este octombrie 2015.

Fecioara 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Debutul lui 2015 le gaseste pe Fecioare in rol de albinute harnicute. In ianuarie si februarie 2015 casa muncii Fecioarei este vizitata pe rand de toate planetele personale: Marte, Venus, Mercur si Soarele.

Zumzai printre initiative, urgente, calcule si corespondente, ba mai gasesti timp sa pui si un strop de creativitate in cea ce faci, sa-ti invoci talentele pentru a duce performanta mai aproape de perfectiunea ce-ti este atat de draga. In mod sigur, ajungi si sub spotul luminos al recunoasterii si aprecierii.

Primul trimestru al anului 2015 este remarcabil pentru Fecioare in privinta colaborarilor, a aliantelor, a concurentei si a rivalitatilor. Grabeste-te incet – cum zicea imparatul roman Augustus – si cumpaneste bine inainte de a actiona sau a reactiona, fiindca exista un risc de amagire sau eroare!

La fel si in privinta banilor. In ultima decada din februarie, apoi in martie si aprilie 2015, poti avea castiguri frumoase, dar este recomandat sa fii prudent(a), fiindca poti avea si surprize neplacute.

Lunile mai si iunie 2015 sunt din nou foarte active si promit Fecioarelor rezultate frumoase, dar numai cu rabdare si disciplina. Altminteri, se poate sa intri in dizgratia sefilor ori a autoritatilor sau sa te alegi cu reputatia sifonata.

In sfarsit, in august 2015 se produce un eveniment maret: Jupiter paseste glorios in Fecioara si te va insoti pentru mai bine de un an. Este timpul sa iesi din umbra, sa iei decizii importante, sa te remarci, sa te impui.

De aici inainte, totul te incita sa actionezi, sa te faci remarcat(a). Jupiter iti va presara in cale sanse si oportunitati. Onoreaza cum se cuvine darurile pe care ti le face!

Balanţă 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Vestea imbucuratoare pentru Balante este ca in 2015 situatia lor financiara se amelioreaza.

In ultimii doi ani si mai bine (pana pe 20 decembrie 2014) Saturn s-a aflat in casa banilor Balantei si multe Balante au trebuit sa faca fata unor restrangeri, intarzieri, pagube, obstacole sau altor neplaceri de natura materiala.

In 2015 situatia se relaxeaza si afluxul de bani creste. Este posibil sa existe o „recidiva” intre iunie si septembrie 2015, cand Saturn se reintoarce in casa banilor Balantei, dar perioada, desi necesita prudenta, nu este de durata.

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2021. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

In restul anului, Saturn se va afla in casa a treia a Balantei, unde ramane pana spre sfarsitul lui 2017. Este casa mintii si a preocuparilor intelectuale, a informarii si a comunicarii, a miscarii, a fratilor si surorilor. Legat de acestea, Saturn favorizeaza toate demersurile care se remarca prin profunzime, seriozitate, rabdare si responsabilitate, si taxeaza dur orice tentativa de frivolitate, superficialitate sau pripeala.

Interesele Balantelor devin mai sobre in 2015, iar capacitatea de a invata si a cerceta poate fi orientata spre domenii care cer staruinta, concentrare si spirit analitic. Este o perioada buna pentru a incepe studii sau lucrari de durata. Gandirea se maturizeaza, se organizeaza.

Pana spre mijlocul lui august 2015 Jupiter, aflat in Leu, stimuleaza interactiunile sociale ale Balantei precum participarea la congrese sau manifestari cu public pe tematici de interes comun, proiectele de grup, actiunile in cadrul unei retele sau al unei organizatii.

Jupiter iti asigura protectie, sustinere in indeplinirea obiectivelor, popularitate, fani si discipoli.

In ansamblu, 2015 este pentru Balante un an al noilor contacte si colaborari. Realizari poti avea oricand pe parcursul anului, dar cea mai dinamica perioada pare a fi intervalul mai-august.

Pentru a atinge succesul in 2015 trebuie sa ai strategii clare, ordine si disciplina in munca.

Scorpion 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Se deschid portile! Cariera Scorpionilor este pe o panta ascendenta si va atinge in 2015 un punct de maxim.

Saturn a plecat din Scorpion, asa ca se spulbera toate retinerile si temerile, se elimina blocajele si tergiversarile.

Jupiter se afla in 2015 in casa carierei Scorpionului, de unde isi revarsa marinimia si cauta sa puna in opera proiecte grandiose. Jupiter vede lucrurile in stil amplu, maret, are nevoie de sa se extinda, sa se inalte, sa se impuna.

Si nu numai atat, dar, fiind Marele Benefic, Jupiter aduce si noroc. Cat timp va sta in casa carierei Scorpionului (pana pe 11 august 2015) Jupiter iti va da concursul in tot ceea ce intreprinzi, iti va furniza oportunitati si conjuncturi speciale, care sa te ajute sa infloresti, sa te bucuri de recunoastere si succes.

Uranus, amplasat in casa muncii Scorpionului inca din 2011, iti insufla multa energie si inventivitate si tanjeste dupa o schimbare. Trigonul pe care il formeaza cu Jupiter in 2015 este exact ceea ce avea nevoie Uranus pentru a purcede la improspatarea dorita.

Impreuna, Jupiter si Uranus pun umarul la a construi una dintre cele mai favorabile perioade din ultimii 10 ani in cariera Scorpionilor. Profita de bunavointa lor si nu rata ocaziile care se ivesc!

In prima jumatate a anului 2015, intra in joc si Saturn, care, aflat in casa banilor Scorpionului, va beneficia de influxurile armonioase venite dinspre Jupiter si Uranus si te va ajuta sa-ti consolidezi situatia financiara.

In a doua parte a anului (dupa 11 august 2015), Jupiter se va afla in casa a unsprezecea a Scorpionului, promitand popularitate, protectie din partea celor sus-pusi, sustinere in indeplinirea obiectivelor si sansa in activitatile sociale sau de grup.

Săgetător 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
2015 este un an important pentru Sagetatori, memorabil in ansamblu. Dar este mai ales un an de referinta pentru cariera.

Jupiter, Marele Benefic si stapanul Sagetatorului, este in plina ascensiune, pregatindu-se sa atace cele mai inalte culmi ale horoscopului tau solar. Miscarea de progres a inceput in vara lui 2014 si atinge apogeul in 2015-2016.

In prima parte a lui 2015, ai succes cam in tot ce initiezi cu curaj si entuziasm, cu conditia sa dezvolti apoi cu rabdare si perseverenta. Este o perioada admirabila pentru gandire si cunoastere, pentru deschiderea orizontului, pentru structurarea filosofiei de viata si a scarilor de valori.

Prima jumatate a lui 2015 poate aduce Sagetatorilor satisfactii in studii superioare si specializari profesionale, in redactarea unor lucrari cu grad sporit de complexitate (lucrari de diploma sau de doctorat, articole, carti etc.) si in orice alte activitati intelectuale sau culturale, dar si in demersurile legate de straini si strainatate, turism, import-export, in munca la distanta si calatoriile cu miza profesionala. Creativitatea si inventivitatea sunt pline de seva si originalitate.

Partea a doua a lui 2015 promite cele mai mari succese. Jupiter intra in casa carierei Sagetatorului pe 11 august 2015 si o va onora cu prezenta lui binefacatoare timp de un an de zile. Este vremea iesirii in evidenta, a recunoasterii, a culegerii laurilor, a expansiunii si a realizarilor. Apar ocazii favorabile, iar proiectele Sagetatorilor se materializeaza mai lesne.

Pe de alta parte, desi Sagetatorii au nevoie de momentele lor de munca independenta si/sau in singuratate, in 2015 foarte multe depind de colaborari si de munca in echipa. Iar aceasta zona cere Sagetatorilor mai multa luciditate si vigilenta, dar si mai multa diplomatie.

Capricorn 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Cariera Capricornului este pe un drum ascendent.

Prima parte a anului 2015 este favorabila banilor, mai ales celor castigati in afaceri, prin intermediul unor persoane apropiate (parteneri de cuplu sau de lucru, parinti etc), sau din relatiile cu bancile ori cu alte medii financiare.

Pot fi norocoase si demersurile legate de recuperari, retrocedari, colecte, donatii, sponsorizari, accesare de fonduri nerambursabile etc. Avantajele sunt de partea Capricornului inclusiv in partaje sau alte impartiri de bunuri.

Se poate sa primesti cadouri importante, sau ca partenerul/partenera sa castige mai bine si sa te bucuri de roadele eforturilor sale. In plus, pot aparea ocazii de a face investitii sau achizitii profitabile. Imobiliarele sunt in trend.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Mesaje pentru mama • Felicitări de 8 Martie care pot fi transmis prin SMS de ziua femeii • La mulți ani mama, mesaje, scrisori emoționane de ziua mamei

Partea a doua a anului 2015 aduce Capricornilor satisfactii legate de instruire, performante intelectuale, calatorii si colaborari cu cei de departe. Deja sufla un vant de succes si recunoastere.

Actiunile tale au rezultate bune si incep sa apara idei sau propuneri de expansiune sau de dezvoltare. In 2015 viziunea ta asupra lumii devine mai larga si mai relaxata, asa ca si proiectele tale au tendinta de a fi mai ample, mai indraznete.

2015 este, in mare, un an provocator si plin de promisiuni pentru Capricornii care vor sa-si schimbe sau sa-si modernizeze activitatea, pentru cei care isi doresc sa faca ceva mai interesant, mai original, mai ingenios. Si pentru care sunt dispusi sa se reinventeze.

Capricornii care fac o munca intelectuala, care lucreaza cu informatia sau au de-a face cu comunicatiile, pot fi foarte creativi si imaginativi in 2015, dar trebuie sa faca un efort pentru a se concentra mai bine, pentru a fi mai disciplinati, mai organizati, mai precauti si mai vigilenti.

Vărsător 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
In 2015 ai mult de castigat din colaborari, munca de echipa sau initiativa colectiva.

Prima parte a anului 2015 avantajeaza in mod particular relatiile Varsatorilor, de la cele personale pana la cele de retea sau de organizatie. Pluseaza, asadar, pe noi parteneriate, dar si pe integrarea in grupuri mai largi, dar bine structurate, mai ales daca au vechime, traditie sau o apartenenta oficiala.

Ai scapat de tranzitul lui Saturn prin casa carierei Varsatorului, asa ca drumul este liber si te poti exprima socio-profesional cu mai multa lejeritate, ai mai mult liber-arbitru in decizii. Poti pune la cale noi afaceri, noi parteneriate aducatoare de satisfactii si bani.

Februarie si martie 2015 sunt luni foarte active si pline de initiativa pentru Varsatori.

Aprilie, mai si iunie 2015 sunt luni creative, excelente pentru promovarea imaginii, a talentelor si a productiilor personale.

Iulie 2015 este aglomerat, stresant.

Decembrie 2015 te pune intr-o lumina favorabila.

Banii sunt pentru Varsatori un cuvant-cheie pe parcursul intregului an 2015. Jupiter, stapanul uneia dintre cele doua case financiare ale Varsatorului, se gaseste intr-o pozitie de forta pana in august 2015, iar apoi migreaza in cealalta casa financiara. Daca stii cum sa-ti joci cartile si cu cine sa te insotesti, poti avea castiguri importante in 2015.

Partea a doua a anului favorizeaza atragerea fondurilor (donatii, sponsorizari, burse, cadouri, accesare de resurse nerambursabile etc), retrocedarile, rambursarile si recuperarile, si aduce Varsatorilor avantaje in relatiile cu institutiile financiare.

Este nevoie insa de foarte multa luciditate in alegeri. Exista riscul de a te lasa sedus(a) de promisiuni/oferte ademenitoare, dar care te pot implica in situatii compromitatoare sau paguboase. Atentie mai ales in septembrie-octombrie 2015!

Peşti 2015: horoscopul profesiei şi al banilor
Saturn este in tranzit prin casa carierei Pestilor, unde va sta pana la sfarsitul anului 2017.

Perioada este foarte solicitanta, deci vei avea nevoie de multa rabdare, seriozitate si perseverenta. Daca iti asumi responsabilitatile si actionezi cu disciplina si maturitate, Saturn te va rasplati regeste.

Din fericire, pe tot parcursul acestui tranzit Saturn se afla in termeni amicali cu Uranus, aflat de cativa ani in casa banilor Pestilor. Trigonul Saturn-Uranus aduce Pestilor energie si inventivitate si are meritul de a imbina armonios experienta trecutului cu aspiratiile inovatoare. Este excelent pentru a te aventura pe drumuri noi, dar numai dupa ce te-ai asigurat ca pasesti pe teren ferm, si pentru a construi metodic si ordonat, dar in sens creativ si progresist.

In plus, pana in august 2015 Jupiter, Marele Benefic, se afla in casa muncii Pestilor, hotarat sa-ti imbunatateasca vizibil situatia.

Jupiter aduce Pestilor o inepuizabila putere de munca si oportunitati nesperate. Lucrezi cu entuziasm, prestatiile iti sunt bine platite, castigi stima superiorilor, avansezi, te dezvolti, poti sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ si sa ajungi sub lumina reflectoarelor. Studiile, perfectionarile, calatoriile si strainatatea iti sunt favorabile.

Citește și: Mesaje de valentine’s day • Urări de valentine’s day. Declaraţii de dragoste de Valentine `s Day • Declaraţii de iubire de Valentine `s Day • Felicitări de Valentine `s Day

Rezumand, tot anul 2015 poate aduce Pestilor satisfactii profesionale si financiare, dar prima jumatate are un potential urias, care trebuie neaparat valorificat.

Incepand din august 2015, Jupiter trece in casa relatiilor Pestilor. Prin urmare, cercul de cunostinte se imbogateste cu personaje bine situate, clientela sporeste, apar colaborari avantajoase, contracte banoase, si ai sanse mari de biruinta in competitii, rivalitati sau litigii diverse.

Totul este sa gandesti practic si lucid si sa faci diferenta intre oamenii seriosi si cei care incearca sa te ameteasca cu promisiuni frumoase, dar nerealiste.

sursa: eastrolog.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea