Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Himcinschi, antrenor la Hidromecanica Șugag! Lovitură pentru formația de pe Valea Sebeșului, unde s-a întors și Neluțu Budin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Adorian Himcinschi (52 de ani), revine în fotbalul județean și va antrena Hidromecanica Șugag, echipă care dă o adevărată lovitură pe banca tehnică și își propune să atace locurile fruntașe în următoarea ediție a Ligii 4!

Himcinschi va fi ajutat de Petre Lazăr – antrenor secund și jucător, iar campania de transferuri se anunță una spectaculoasă la acest nivel fotbalistic: Greapcă și Nazarie (foști la Energia Săsciori), D. Ianc (Viitorul Vama Seacă), sau Buligă (ex-Industria Galda de Jos, care e curtat și de Viitorul Vama Seacă). Negocierile pentru achiziționarea jucătorilor doriți sunt în plină desfășurare și se mai pot ivi surprize.

De asemenea, Himcinschi vrea să-i coopteze în lot pe Eduard Schuller și pe fiul său Fabian Himcinschi, fotbaliști din anul 1994, care au reprezentat România în 2011, la Euro Under 17. Fostul lor coechipier, Ionuț Neag, antrenor la Șugag sezonul antrenor, nu va continua însă la Hidromecanica.

La Șugag, proiectul fotbalistic intră pe o nouă traiectorie, la stadion urmează să se renoveze vestiarele, astfel că meciurile de acasă din startul sezonului se vor disputa la Sebeș.

Experimentatul antrenor, care a activat și în Liga 1, la Unirea Alba Iulia, a fost ultima dată la Performanța Ighiu, iar acum a acceptat provocarea formației de pe Valea Sebeșului, penultima clasată în stagiunea trecută.

De asemenea, la Șugag va reveni Neluțu Budin, în funcția de președinte, acesta mai activând în fotbalul din comună cu Transalpina Șugag. Fost la Stremț, Budin îi va aduce jucători și pe M. Barb sau Gh. Rîșniță.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea