Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş – CSŞ 2 Baia Mare 38-17 *Teanu Popa zburdă, 12 victorii consecutive

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes-CSM Bistrita120HC Alba Sebeș, liderul Seriei B a învins lanterna roșie CSȘ 2 Baia Mare cu scorul 38-17 (18-8), la meciul din Sala „Florin Fleșeriu”asistând peste 400 de spectatori. A fost a 12-a victorie consecutivă realizată în Seria B a Diviziei A de handbal feminin de liderul HC Alba Sebeș.

Pentru echipa gazdă au înscris Ana Ciolan și Lavinia Dobromir – câte 9 goluri, Mihaela Pătuleanu – 5, Adrian Tămaș – 4, Andreea Pătuleanu – 3, Bianca Bogdan și Ana Maria Petean – câte două, Oana Chirilă, Helen Fleșeriu, Teodora Cunțan și Anișoara Durac – câte unul (au mai evoluat Daniela Vălean, Stăncuța Guiu și Lenuța Mormeci – portari, Paula Hoha; a fost menajată Alina Șorodoc). HC Alba Sebeș continuă marșul spre Liga Națională, cu maximum de puncte în Seria B și distanțată de urmăritoare. În runda a 13-a, va fi o întâlnire externă, cu CSU Reșița.

HC Alba Sebeş va juca în următoarea rundă în deplasare, cu Universitatea Reşiţa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea