Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeș a pierdut fără drept de apel meciul împotriva formației Măgura Cisnădie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeș a pierdut sâmbătă, fără drept de apel, meciul  împotriva formației Măgura Cisnădie (20-31), ce s-a disputat în Sala ”Florin Fleșeriu”.

handbal sebesLa pauză scorul a fost 9-15 pentru echipa din Cisnădie.

Întâlnirea a reprezentat un derby al codașelor, între două vecine în subsolul ierarhiei, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Președintele HC Alba Sebeș, Costea Virgil, a afirmat, dezamăgit de prestația sportivelor, că doar cu două jucătoare nu poți face primăvară, criticând și antrenorul sebeșan, Seviştean Popa

”Meciul nu a fost pregătit temeinic. Căpitanul echipei (n.a. Șorodoc Alina) și antrenorul au dat dovadă de neprofesionalism în pregătirea lui. A fost un meci dominat de Măgura Cisnădie în fața unui public numeros de 700 de spectatori. Un joc cu o prestanță mediocră, fără nicio atitudine, nicio ambiție, nici din partea antrenorilor, nici din partea unor jucătoare. Cu două jucătoare nu poți face primăvară și cu un antrenament pregătit la distanță nu putem să câștigăm meciurile pe care ni le-am propus pentru rămânerea în Liga Națională de handbal feminin. Meciul cu Cisnădie s-a concretizat printr-o înfrângere dezamăgitoare”, a spus Costea Virgil.

HC Alba Sebeș: Pătulean Andreea – (7 goluri), Ciolan Ana – (5 goluri), Dobromir Lupșe Lavinia – (2 goluri), Safta Nicoleta – (2 goluri), Rusu Nicoleta – (2 goluri), Andrei Iulia – (1 gol) Mitrache Elena – (1 gol), Șorodoc Alina, Dina Ana Maria, Pătuleanu Mihaela, Predoi Cristina, Cornel Bianca. Au mai fost prezente la teren: Bogdan Bianca și Hoha Paula.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea