Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Handbalistul Mihai Năsăudean (LPS Alba Iulia), convocat la lotul național al României de tineret!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Handbalistul Mihai Năsăudean (LPS Alba Iulia), convocat la lotul național al României de tineret!

Mihai Năsăudean, talentatul handbalist din cetatea Marii Uniri a fost convocat la lotul național de tineret. Legitimat la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, Mihai încă nu a împlinit 19 ani. Acțiunea se desfășoară la Suceava, un stagiu de pregătire până în 12 mai, sub coordonarea antrenorului principal Adrian Petrea și antrenorului secund Ionuț Pușcașu regăsindu-se 17 jucători de la cluburi importante din țară. „Tricolorii” se pregătesc în vederea Campionatelor Europene din luna iulie.

Aflat la prima convocare din carieră la un lot național, Mihai Năsăudean este antrenat de prof. Liliana Coman și crescut la LPS Alba Iulia, evoluând pe postul de inter dreapta (anul trecut a fost desemnat cel mai bun pe respectivul post la turneul final, grupa „speranță”).

 

De la primele aruncări, în clasa a 3-a, alături de mama sa prof. Gabriela Năsăudean și până la reprezentarea cu succes a LPS Alba Iulia, la diverse categorii de vârstă, parcursul lui Mihai în handbal a fost într-o ascensiune continuă. Alături de prof. Liliana Coman ca antrenor și dirigintă la LPS Alba Iulia, Mihai a crescut și s-a dezvoltat într-un adevărat atlet al acestui sport. De la juniori 4 la juniori 1, fiecare pas în cariera sa a fost susținut de multă muncă, determinare și sacrificiu. Acum, fiind convocat în lotul național de tineret, este momentul să își arate îndemânarea și să strălucească în performanță! Pregătirea fizică înainte de această convocare a fost făcută sub îndrumarea antrenorului Laurențiu Avram de la Stay Fit Gym Alba Iulia”, este mesajul transmis de Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Mihai Năsăudean dovedește astfel că așchia nu sare departe de trunchi și calcă pe urmele mamei sale Gabriela Năsăudean, fostă handbalistă la Universitatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea