Rămâi conectat

Sport

Hai cu a şasea promovare consecutivă în Liga a 3-a! Sâmbătă, ora 17.30, în „Arini”, returul barajului, Şurianu Sebeş – Viitorul Caransebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La adăpostul victoriei externe din tur, 2-1 (0-0), la Caransebeş, după ce a întors scorul, Şurianu Sebeş este la un rezultat pozitiv de accederea în eşalonul terţ, a şasea promovare consecutivă a campioanelor din Alba în Liga a 3-a, un record naţional la acest capitol. Sâmbătă, în „Arini”, de la ora 17.30, se dispută manşa secundă a barajului de promovare, iar elevii lui Doru Oancea sunt foarte aproape de a realiza o triplă istorică: câştigarea campionatului Ligii a IV-a, a Cupei României, iar acum a promovării în eşalonul superior, anunţându-se un spectacol pe arena din Sebeş.

*Doru Oancea: „Promovarea este totul pentru noi!”

Cu siguranţă adversarii nu vor fi resemnaţi, iar noi trebuie să fim concentraţi şi implicaţi. Jocul este la fel de dificil precum cel din tur şi, chiar dacă pornim de la 2-1, consider că şansele sunt egale în continuare”, a declarat antrenorul Doru Oancea, aflat în faţa celei mai importante realizări din carieră. „Va conta că Alexa nu se va regăsi în formula adversă, dar în primul rând totul depinde de modul cum ne vom prezenta. Promovarea este totul pentru noi, un obiectiv asumat şi în acest meci se va juca un întreg sezon”, a mai adăugat „principalul” Sebeşului. „Sper ca în faţa suporterilor, Şurianu să arate exact ce poate, să nu mai repetăm prima repriză de la Caransebeş. Această partidă va încununa munca de trei ani, principalul nostru scop fiind promovare atât de dorită. Le mulţumesc fanilor care ne-au încurajat la Caransebeş şi aşteptăm spectatorii în număr cât mai mare să fie alături de noi”, a precizat preşedintele Daniel Popa.

Oponenţii au recunoscut prin vocea antrenorului Dan Doran, după duelul din tur, că mai au 10 la sută şanse, şi, după toate presupunerile, vor fi lipsiţi de aportul lui Dan Alexa, antrenorul prim-divizionarei Concordia Chiajna, ce a jucat în Caraş-Severin. În distribuţia Şurianului nu sunt probleme medicale, sperând-se în recuperarea lui Rahovean, iar Viitorul poate conta şi pe Ad. Neagu (fost component al formaţiei de futsal Muncitorul Reşiţa).

*Fanfara din Petreşti, Scutierii de Muhlbach şi majorete!

Organizatorii se aşteaptă la o afluenţă sporită de public, intrarea fiind liberă şi pregătesc diverse surprize spectatorilor. Astfel, pe Stadionul din Sebeş va fi prezentă Fanfara din Petreşti, ce va interpreta Imnul Naţional înaintea startului jocului, pentru ca la pauză asistenţa să fie delectată cu reprezentaţia oferită de majorete şi Scutierii de Muhlbach.

Dacă va promova în Liga a 3-a, la 3 ani de la înfiinţare, Şurianul Sebeş ar salva de la retrogradare şi pe Gaz Metan Valea Lungă, ocupanta ultimei poziţii în Liga a IV-a, iar Alba va avea, după 12 ani, 5 reprezentante în eşalonul terţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea