Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Guvernul va aloca bani pentru repararea drumului din Apuseni distrus după prăbușirea avionului pilotat de Adrian Iovan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O echipă de la Ministerul Dezvoltării, însoţită de specialişti ai Companiei Naționale de Investiții, au efectuat efectuat o evaluare a stării drumului distrus în urma operațiunilor de salvare care au urmat tragicului accident aviatic din Apuseni, iar moţii vor primi sumele necesare reparației.

Potrivit b1.ro, timp de aproape două luni, sătenii din Giurgiuţ, peste 300 la număr, n-au putut ajunge acasă în condiţii normale. Se pare că, în sfârşit, drumul de acces din localitate, care a fost distrus de maşinile de mare tonaj, va fi reparat.

Autorităţile din Horea s-au apucat deja de treabă şi speră ca într-o lună şi jumătate să poată începe lucrările la drumul distrus care va purta, spun moţii, numele pilotului Adrian Iovan.

Moţii salvatori au dus o adevărată bătălie până au reuşit să obţină sprijinul autorităţilor pentru repararea drumului comunal. Au lăsat petiţii la Guvern, dar şi la ministerul Dezvoltării sau cel al Transporturilor.

În primă fază, autorităţile i-au ignorat şi abia după ce presa a publicat povestea lor, statul s-a implicat în rezolvarea situației.

Sursa: b1.ro; Foto: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea