Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Guvernul discută, astăzi, un proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 2 decembrie 2016 ca zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

zi-liberaGuvernul va discuta, miercuri, 23 noiembrie, un proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 2 decembrie 2016 ca zi liberă, se arată într-un comunicat al Executivului remis Agerpres.

Proiectul de hotărâre se află pe agenda şedinţei Guvernului în contextul în care zilele de 30 noiembrie (miercuri) – Sfântul Andrei şi 1 decembrie (joi) – Ziua Naţională a României se numără printre zilele libere de care beneficiază românii pentru sărbători publice sau religioase.

Dacă ziua de 2 decembrie va fi declarată liberă, atunci va fi asigurată „o punte” între zilele libere de Sfântul Andrei, Ziua Națională de 1 Decembrie și weekendul 3-4 decembrie, românii beneficiind astfel de o minivacanță prelungită.

Declararea zilelor libere are valabilitate pentru bugetari, dar și firmele private pot opta să acorde propriilor angajați o astfel de zi liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea