Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Guvernul a aprobat o finanțare de peste 22 de milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii de apă – canal în Zlatna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Obiectivul de investiții ”Reabilitare și extinderea rețelei de canalizare în orașul Zlatna”, cuprins într-un program-pilot, va fi finalizat după ce Guvernul a aprobat astăzi, printr-o Hotărâre, actualizarea indicatorilor tehnico-economici. Proiectul inițial a fost întocmit în anul 2006, investiția având valoarea totală de 62,49 milioane lei.

În urma analizei situației privind stadiul implementării acesteia, au fost constatate mai multe aspecte ce justifică necesitatea revizuirii studiilor de fezabilitate întocmite în anul 2006. Astfel, se impun modificări ale soluțiilor tehnice ca urmare a modernizărilor anumitor străzi (asfaltări, pavări, dublări de conducte, modificări trasee, etc.),  a modificărilor rezultate datorită situațiilor neprevăzute și a extinderii rețelei în zone dezvoltate ulterior anului 2006, dar și a apariției pe piață a unor tehnologii noi și mai accesibile. Acesta este motivul pentru care Guvernul a adoptat astăzi actualizarea indicatorilor-tehnico-economici ai obiectivului de investiții, etapă care va conduce la finalizarea lucrărilor din cadrul acestui proiect.

Pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și extinderea rețelei de canalizare în orașul Zlatna” au mai rămas de executat investiții în valoare de 22,34 milioane lei, cu o durată de realizare de 10 luni. Finanțarea se va face de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, bugetul local, precum și din alte surse legal constituite. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea