Rămâi conectat

Actualitate

Guvernul a alocat banii de şomaj pentru viitorii disponibilizați de la Poștă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poşta Română va începe procedura de disponibilizare de angajaţi, operaţiunea fiind posibilă după ce Guvernul a avizat, miercuri, alocarea fondurilor pentru achitarea venitului de completare, în sumă totală de 7,4 milioane lei.

Printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri, Guvernul a dispus alocarea din bugetul asigurărilor pentru şomaj a fondurilor destinate plăţii în acest an a venitului de completare pentru persoanele disponibilizate la această societate.

Conform planurilor de disponibilizare aprobate anterior la nivelul societăţilor, Poşta Română va renunţa la 3.650 de angajaţi dintr-un total de 32.887, începând cu luna septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 Martie – Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Mărţişor. Cele mai frumoase și cunoscute tradiții și obiceiuri românești legate de sărbătoarea Mărțișorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Mărţişor • Tradiții și obiceiuri românești legate de sărbătoarea Mărțișorului Simbolul străvechi al primăverii, al începutului, al bucuriei de a trăi este Mărțișorul. De Mărțișor, vechiul se reînnoieste, iar tradițiile, obiceiurile si datinile vechi de mii de ani sunt readuse in centrul atentiei. Iata cateva din cele mai frumoase si […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea