Rămâi conectat

Ştirea zilei

Guvernatorul Isărescu, despre activitatea Vioricăi Dăncilă la BNR: „Lucrează de la birou și este foarte disciplinată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Guvernatorul Isărescu, despre activitatea Vioricăi Dăncilă la BNR: „Lucrează de la birou și este foarte disciplinată”

Mugur Isărescu a vorbit, miercuri, într-o conferință de presă, despre angajarea fostului premier Viorica Dăncilă la BNR. „Lucrează de la birou și este foarte disciplinată”.

Întrebat despre angajarea fostului premier la Banca Națională, Isărescu a răspuns: „Motivele, ca și politica de resurse umane au fost explicate pe larg de directorul de resurse umane și se găsesc pe site-ul băncii. Nu am nimic de adăugat. În ceea ce privește domeniul în care dânsa lucrează, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Națională.”

Guvernatorul BNR a precizat, totodată, că domeniul în care lucrează Viorica Dăncilă, anume economia verde, este un domeniu relativ nou și pentru dânsa și pentru oricine.

„Nu avem absolvenți de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta. Împreună cu colegii care formează grupul de lucru respectiv, studiază, și probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv”, a mai precizat Isărescu.

Viorica Dăncilă a fost angajată în cadrul Biroului Economie Verde la Banca Națională, birou în cadrul unui departament care se va ocupa de trecerea la moneda euro. Criteriul de selectare a Vioricăi Dăncilă, dar și a lui Ioan Mircea Pașcu, ambii foști europarlamentari, este nevoia de „oameni care deschid uși în Europa”, a explicat, la momentul angajării, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Mugur Isărescu.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea