Rămâi conectat

Actualitate

Guvern: Veniturile din drepturi de proprietate intelectuală vor fi incluse la calculul indemnizaţiei de creştere a copilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

O ordonanţă de urgenţă aprobată de Guvern, în ședința de joi, prevede că veniturile din drepturile de proprietate intelectuală vor fi incluse în categoria sumelor ce se iau în consideraţie la stabilirea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor.

„La propunerea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Guvernul a aprobat astăzi printr-o ordonanţă de urgenţă faptul că veniturile din drepturi de proprietate intelectuală vor fi incluse în categoria sumelor ce se iau în consideraţie la stabilirea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor. Era necesară această măsură pentru corelarea prevederilor actuale din Codul fiscal cu cele din ordonanţa de urgenţă 111/2010, astfel încât cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului şi dreptul la concediu al persoanelor care au obţinut venituri din drepturi de proprietate intelectuală să nu fie afectate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

El a adăugat că actul normativ prevede că în 30 de zile de la intrarea în vigoare Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale va elabora o Hotărâre pentru modificarea şi completarea normelor metodologice de aplicare a OUG 111 /2010.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea