Rămâi conectat

Ştirea zilei

GTA de Alba: Un șofer bine „afumat” a furat două mașini și provocat patru accidente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

GTA de Alba: Un șofer bine „afumat” a furat două mașini și provocat patru accidente. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la o pedeapsă de un an şi 5 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că în data de 09.04.2022 în jurul orelor 19:30 inculpatuls-a deplasat alături de mator la un bar, unde a consumat o bere în cantitate de 500 ml. Ulterior acesta s-a deplasat la locuința unor colegi de muncă, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 01:00.

În continuare, în jurul orelor 02:00 inculpatul a plecat spre locuința sa, iar pe drum a încercat portiera unui autoturism, proprietatea persoanei vătămate pe care l-a sustras. Inculpatul a condus autoturismul pe străzile orașului, unde la o manevră de întoarcere a avariat autoturismul martorului, iar mai apoi și-a continuat deplasarea pe străzi, iar mai apoi pe strada Primăverii, unde a avariat poarta martorului.

Inculpatul și-a continuat deplasarea pe strada Bisericii și strada Ardelealului, după care a pătruns pe altă stradă, unde a avariat un alt autoturism, iar mai apoi a lovit un podeț, după care a abandonat autoturismul.

Inculpatul și-a continuat deplasarea pe jos până pe strada Curcani de unde a sustras autoturismul marca Isuzu Troper, proprietatea persoanei vătămate care avea portiera neasigurată și cheile în contact. Inculpatul a condus autoturismul, iar mai apoi s-a întors pe același traseu și a parcat autoturismul marca Isuzu sustras. În continuare, inculpatul și-a continuat deplasarea pe jos până unde locuiește fără forme legale.

Referitor la atitudinea pe care a avut-o faţă de faptele săvârşite, inculpatul, atât în faza de urmărire penală, cât și în fața instanței a avut o atitudine sinceră, recunoscând comiterea infracțiunilor.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea