Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

GTA de Alba Iulia: Aventurile unui minor care a furat mai multe mașini, le-a condus fără permis, iar una a vândut-o la fier vechi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

GTA de Alba Iulia: Aventurile unui minor care a furat mai multe mașini, le-a condus fără permis, iar una a vândut-o la fier vechi

Un tânăr în vărstă de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, a furat trei autoturisme și a deteriorat alte trei în tentativa de a le sustrage. Fiind minor la momentul comiterii faptelor a fost condamnat la măsura supravegherii zilnice pe o perioadă de 5 luni.

În perioada 24 mai 2019 – 4 iunie 2019, acesta s-a crezut într-o versiune reală a celebrului joc online Grand Theft Auto, reușind să fure 3 autoturisme cu care s-a plimbat, fără a deține permis de conducere, pe același traseu de fiecare data și anume Alba Iulia – Orăștie. Organele de anchetă au stabilit un prejudiciu cauzat de acțiunile tânărului în valoare de 15.900 de lei.

„În perioada 24.05.2019 – 25.05.2019, pe timp de noapte, inculpatul a încercat să sustragă prin scurtcircuitarea firelor de contact autoturismul marca Opel Zafira, a deteriorat contactul, a demontat casetofonul și a smuls capacul cutiei de siguranță.

În perioada 25.05.2019 – 26.05.2019, pe timp de noapte, inculpatul a sustras prin scurtcircuitarea firelor de contact autoturismul marca Volkswagen Golf 3, a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere pe drumurile publice, respectiv din Alba Iulia până în localitatea Orăștie din județul Hunedoara și retur, iar ulterior a abandonat autoturismul.

În perioada 29.05.2019 – 30.05.2019, pe timp de noapte, inculpatul a încercat să sustragă prin scurtcircuitarea firelor de contact autoturismul marca Volkswagen Golf 3, a tăiat firele electrice de la sistemul de contact și a smuls capacul cutiei de siguranță.

În perioada 30.05.2019 – 31.05.2019, pe timp de noapte, a sustras autoturismul marca Volkswagen Golf 3, a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere pe drumurile publice, respectiv din Alba Iulia până în localitatea Orăștie din județul Hunedoara și retur, fiind însoțit de către alt bărbat în calitate de pasager, iar ulterior a abandonat autoturismul.

În perioada 29.05.2019 – 31.05.2019, pe timp de noapte, a încercat să sustragă prin efracție și prin scurtcircuitarea firelor de contact autoturismul marca Peugeot 206 și a sustras din interiorul autoturismului casetofonul marca Akai.

În noaptea de 03/04.06.2019, a sustras prin utilizarea fără drept a cheii aflate în bord, autoturismul marca Seat Cordoba, a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere pe drumurile publice, respectiv din Alba Iulia până în localitatea Orăștie din județul Hunedoara și retur, iar ulterior a vândut autoturismul”, se arată în actul de sesizare.

Tânărului i-a fost aplicată măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 5 luni. Hotărârea Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea