Grozav poate juca din sezonul viitor în Serie A

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Două echipe din Italia sunt interesate de transferul lui Gicu Grozav, un jucător de naţională care a ajuns rezervă în echipa lui Cosmin Contra. Albaiulianul prinde foarte greu postul de titular la Petrolul, în condiţiile în care Hamza şi Bokila sunt în mare formă şi înscriu la foc automat.

Venit la Petrolul de la U Cluj, Grozav poate schimba repede „aerul”. Italienii de la tuttomercatoweb anunţă că două echipe din Italia au început licitaţia pentru român. Pe lângă mai vechiul interes al celor de la Pescara, pe lista cu cei care îl vor pe Grozav s-a înscris şi Livorno.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Livorno este implicată în lupta pentru promovarea în Serie A. Toscanii sunt pe locul 3 în Serie B, cu o etapă înaintea finalului de sezon, dar la un singur punct de locul doi, care asigură promovarea directă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Livorno va juca în ultima etapă cu cei de la Sassuolo, liderul Seriei B, la două puncte peste Livorno. În cazul în care nu va reuşi calificarea directă, Livorno are şansa promovării în urma barajului. De cealaltă parte, Pescara este retrogradată din Serie A şi va juca în al doilea eşalon în sezonul viitor.

1.800.000 de euro este cota lui Grozav pe transfermarkt.de

Sursa: Prosport.ro

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook