Rămâi conectat

Ştirea zilei

GREVA profesorilor din România. Ce spun sindicaliștii din Alba de oferta primită de la Guvern? Vicepreședintele FSE Spiru Haret: „Vă așteptăm alături de noi!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

GREVA profesorilor din România. Ce spun sindicaliștii din Alba de oferta primită de la Guvern? Vicepreședintele FSE Spiru Haret: „Vă așteptăm alături de noi!”

Într-un comunicat de presă emis de sindicaliștii din Educație, Cârcoană Bogdan Petru, Vicepreședinte FSE Spiru Haret și Președinte al U.S.T.F.S.E. Spiru Haret Alba, atrage atenția asupra unor evenimente semnificative ce au avut loc recent în contextul grevei din învățământ.

Citește și: Greva profesorilor: Ordonanță pentru salariile din învățământ, „ca urmare a discuţiilor purtate cu sindicatele”

Liderul sindical a participat la negocierile cu reprezentanții guvernului și a susținut în această dimineață o ședință online la care au luat parte peste 1000 de membri ai uniunii.

În cadrul acestei ședințe, membrii au analizat oferta guvernului și au luat o decizie în unanimitate – să continue greva.

Această hotărâre a fost motivată de nemulțumirea față de atitudinea guvernanților și de dorința de a apăra interesele profesiei lor și viitorul învățământului în România.

După ședință, colegii din unitățile școlare au protestat nemulțumiți de atitudinea guvernanților, exprimându-și astfel susținerea pentru continuarea grevei. Acesta este un semnal clar că angajații din învățământ sunt hotărâți să lupte pentru drepturile și condițiile lor de muncă.

În acest context, Vicepreședintele FSE Spiru Haret și Președintele U.S.T.F.S.E. Spiru Haret Alba fac un apel tuturor angajaților din învățământ din județul Alba, chemându-i să se alăture grevei în cazul în care nu au făcut-o până în prezent din diverse motive. Ei subliniază că oferta guvernului ar trebui să fie un motiv suficient de puternic pentru a acționa și că viitorul profesiei lor și al României este în joc.

Citește și: GREVA profesorilor: Ce le propune Guvernul pentru a se întoarce la cursuri

Apelul lor este unul de unitate și solidaritate, subliniind faptul că prin unirea forțelor, angajații din învățământ pot deveni o voce puternică și pot avea un impact semnificativ în obținerea schimbărilor necesare în sistemul de învățământ. Ei îi încurajează pe toți să li se alăture în lupta pentru drepturile și condițiile lor de muncă, evidențiind faptul că în unitate se află puterea.

Prin aceste acțiuni, se evidențiază hotărârea angajaților din învățământ de a continua greva și de a lupta pentru drepturile și condițiile lor de muncă.

În contextul unei oferte considerate nesatisfăcătoare din partea guvernului, se face un apel la unitate și solidaritate în vederea obținerii schimbărilor necesare în sistemul de învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea