Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Greva japoneză continua la APIA: Se anticipează inclusiv o grevă generală. Se mobilizează și cei de la centru județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Greva japoneză continua la APIA: Se anticipează inclusiv o grevă generală. Se mobilizează și cei de la centru județean Alba si centrele locale.

Protestele angajaților Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) se intensifică, având drept punct central pichetarea sediului Ministerului Agriculturii în perioada de la începutul săptămânii și până la mijlocul acesteia.

Această mișcare de protest, care inițial s-a desfășurat la nivelul Centrelor Județene și Centrelor Locale, a ajuns acum și în București, potrivit anunțului Federației Agrostar, afiliată BNS și care include angajați APIA. Motivația din spatele deciziei de pichetare a sediului ministerului a fost catalogată ca o reacție la lipsa de implicare a ministrului Agriculturii și a altor factori decidenți în rezolvarea problemelor semnalate de angajați.

Federația Agrostar a specificat că acțiunile de protest vor avea loc în intervalul 18-20 decembrie, în fiecare zi, între orele 12:00 și 15:00. Angajații APIA au subliniat că această formă de manifestare este o expresie a nemulțumirii lor și așteaptă o reacție corespunzătoare din partea autorităților.

Citește și: Funcționarii APIA nemulțumiți de salariile lor continuă protestele! Grevă japoneză în fiecare zi, timp de o oră

De asemenea, angajații APIA au anunțat că mișcările sindicale vor continua, anticipând inclusiv o grevă generală. Reprezentanți ai Centrului Județean Alba Iulia și ai centrelor locale din județ sunt așteptați să se alăture protestului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17 mai 2024: COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Rafale de 55…65 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 mai 2024: COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Rafale de 55…65 km/h Meteorologii ANM au emis vineri, 17 mai 2024, o avertizare cod galben de vânt puternic valabilă până la ora 23.00 în Alba și alte județe din țară. Citește și: Cum va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea