Rămâi conectat

Sport

Gigi Becali, ridiculizat de presa britanică, înainte de meciul Stelei cu Chelsea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patronul clubului Steaua și totodată deputat independent în parlamentul României, Gigi Becali, a fost desființat de presa britanică în zilele premergătoare meciului dintre Steaua și echipa londoneză Chelsea. Fostul europarlamentar român este descris de jurnaliști în termeni duri, fiind numit misogin, homofob și rasist.

Jurnaliștii britanici mai scriu despre Becali că este unul dintre cei mai bogați români, dar sugerează că s-a îmbogățit cu ajutorul Armatei.

”A fost numit misogin, homofob şi rasist. A fost membru al Parlamentului European, este, în prezent, membru al Parlamentului României şi a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru răpire. Faceţi cunoştinţă cu Gigi Becali, patronul Steaua Bucureşti (…)

La Steaua, a schimbat mai mulţi antrenori, unul dintre ei fiind dat afară pentru că era prea ”musulman”. Chiar şi Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător al României, a rezistat mai puţin de 4 luni la conducerea echipei şi a renunţat după mai multe certuri cu Becali”, au notat ziariștii sportivi de la cotidianul “The Independent”.

Nici presa franceză nu a ocolit în trecut subiectul Becali, scriind în mai multe rânduri despre acesta că este un parvenit fără educație, dar că a reușit totuși să facă performanță cu echipa de fotbal Steaua.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea