Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, un nou gol “de aur” pentru MTK Budapesta, al victoriei, în minutul 90!

Dan HENEGAR

Publicat

în

MTK Budapesta a predat “lanterna roșie” după victoria externă din etapa a 30-a a OTP Bank Liga, 3-2 (1-0) cu Zalaegerszeg, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+1 de albaiulianul Gheorghe Grozav!

Fostul unirist a intrat în teren 6 minute mai devreme și a punctat, printr-o reluare cu capul (la o fază la care mingea a lovit bara și a fost nevoie de consultarea VAR). Atacantul din Alba, nefolosit etapa anterioară, este la a 6-a reușită stagională în 25 de jocuri, al doilea marcator al formației, recidivând practic, precdentul gol fiind tot “de aur” (1-0, acasă, cu Honved, tot din postura de rezervă, în 13 martie.

Trei puncte imense pentru “alb-albaștri”, ce veneau după o serie nefastă (două înfrângeri la rând și numai două puncte în 5 jocuri). În etapa viitoare, MTK Budapesta (29 de puncte) evoluează acasă cu Puskas Academy (locul secund, Ferencvaros e deja campioană, cu 13 puncte avans), miercuri, 4 mai, și speră să realizeze minunea, să se salveze, când mai sunt 3 runde (Honved este pe locul 10, cu 5 puncte în față).

Foto (arhivă): MTK Budapesta


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea