Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav titular în echipa României contra Estoniei la debutul victorios în preliminariile CM 2014 din Brazilia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gicu Grozav (21 ani) a fost titular în partida disputată astăzi de reprezentativa României, în deplasare, la Tallinn, cu Estonia, joc de debut în preliminariile Campionatului Mondial din 2014, în Brazilia, câştigat de „tricolori” cu 2-0 (0-0). Gicu este al doilea fotbalist din Cetatea Marii Uniri care evoluează într-o partidă oficială a Naţionalei, după o pauză de peste 3 decenii, precedentul fiind unchiul său Cornel Ţălnar.

Avertizat în minutul 43, Gicu a făcut o partidă bună fiind implicat în ambele faze în care România a marcat, prin Torje (55) şi Marica (77), cei trei însemnând în fapt forţa ofensivă a Naţionalei. Ascensiunea din 2012 a atacantului Petrolului Ploieşti a însemnat prezenţa permanentă la echipa naţională şi acum, debutul oficial, într-un meci în care România a păşit cu dreptul într-o nouă campanie de calificare.

Cu această ocazie, ex-uniristul, ce a purtat tricoul cu numărul 7 al formaţiei antrenate de Victor Piţurcă a bifat întâiul joc important al carierei sub tricolor, Gheorghe Grozav având până la această dispută trei selecţii în întâlniri amicale şi două goluri înscrise.

România întâlneşte marţi Andorra, pe „Naţional Arena” din Capitală.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea