Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, gest fantastic: a cumpărat tricoul lui Hîldan pentru a ajuta un suporter dinamovist grav bolnav!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Gheorghe Grozav, purtătorul tricoului cu numărul „10” în reprezentativa României, a făcut un gest de nota 10, cumpărând tricoul regretatului Cătălin Hîldan, pentru a sprijini un suporter dinamovist grav bolnav.

Ieri s-au împlinit 17 ani de la decesul lui Cătălin Hîldan, regretatul căpitan al echipei „câinilor roşii”, iar Gicu a făcut un gest fantastic, pentru un fan al lui Dinamo, unde a jucat şi el în trecut. A intrat în licitația organizată pentru a-l sprijini pe suporterul Cucu Mihai Daniel și a cumpărat tricoul lui Hîldan cu 11.000 de lei. Tricoul fusese donat de un suporter dinamovist, care îl avea din 1999.

Fostul unirist, în vârstă de 27 de ani, nu este la prima acţiune de acest gen, însă în majoritatea cazurilor a preferat anonimatul. Gicu dovedeşte, pe lângă calităţile fotbalistice incontestabile că este om şi că are un suflet mare. Asta după ce, în vară s-a implicat, alături de Mihai Oancea în salvarea financiară a Unirii Alba Iulia, echipa sa de suflet care l-a crescut şi l-a lansat în fotbalul mare.

Suporterii lui Dinamo au organizat mai multe acțiuni pentru strângere de fonduri pentru a-l salva pe suporterul de 34 de ani diagnosticat cu cancer. Fanii de la FCSB au scos și ei câteva tricouri la licitație, iar fanii Rapidului au cumpărat bilete la meciul cu Aris Limassol , încasările de la acest joc urmând să meargă tot către acest caz.

Foto: Libertatea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea