Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

GHINION la Bacalaureatul 2023 pentru trei elevi din Alba: Au picat „sub linie”, cu 5,98 la examen

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

GHINION la Bacalaureatul 2023 pentru trei elevi din Alba: Au picat „sub linie”, cu 5,98 la examen

Rezultatele la Bacalaureatul 2023 s-au afișat în cursul zilei de astăzi, 3 iulie 2023, pentru miile de elevi din Alba și din țară.

Din păcate, 3 elevi din județul nostru au picat chiar „sub linie”, obținând nota 5,98, insuficientă pentru a promova examenul maturității.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Primul elev, înregistrat cu numărul 1715, a studiat la Liceul Tehnologic „Alexandru Domsa” din Alba Iulia și a urmat specializarea de Tehnician de telecomunicații. Cu abilități avansate în utilizarea echipamentelor de telecomunicații, acest elev a obținut notele 6 și 6 la cele două discipline de specialitate. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor sale, notele obținute la Limba engleză (A2-A2-A1-A1-A1) și Biologie vegetală și animală (5,98) nu au fost suficiente pentru a promova examenul.

Citește și: Cum se calculează media finală la Bacalaureat 2023: Ce se întâmplă dacă un elev obține 5,99

Al doilea elev, înregistrat cu numărul 1715, a fost înscris la Liceul Tehnologic Aiud și a studiat pentru specializarea de Tehnician operator tehnică de calcul. Cu abilități solide în utilizarea tehnicii de calcul și a echipamentelor, acest elev a obținut notele 6 și 6 la disciplinele tehnice. Cu toate acestea, notele obținute la Limba engleză (A1-A2-A2-B2-B2) și Biologie vegetală și animală (5,98) nu au atins pragul minim pentru a promova examenul.

Ultimul elev, înregistrat cu numărul 1716, a studiat la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș, specializarea de Filologie. Deși avea abilități medii în utilizarea limbii engleze (B1-B1-B1-B1-B1) și obținuse note de trece la Istorie (5,3) și Geografie (5,3), media finală a examenului (5,98) nu i-a permis să treacă de acest moment important din viața sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în Aiud, la un atelier de tâmplărie. Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea