Rămâi conectat

Politică Administrație

Gheorghe Valentin Rotar: Rezultatul votului de duminică mă onorează și totodată mă responsabilizează pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectul de dezvoltare al Blajului european!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gheorghe Valentin Rotar: Rezultatul votului de duminică mă onorează și totodată mă responsabilizează pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectul de dezvoltare al Blajului european!

Un mare mulțumesc blăjenilor care, cu peste 75% din voturi, m-au ales din nou Primar al Blajului, confirmând că echipa câștigătoare nu se schimbă!

Rezultatul votului de duminică, de la Blaj, unul foarte bun, mă onorează și totodată mă responsabilizează pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectul de dezvoltare al Blajului european!

Deși au trecut deja 20 de ani de când activez în administrația locală, faptul că la toate rundele de alegeri locale am obținut un procent de peste 75% din voturile pentru funcția de Primar al Blajului dovedește că locuitorii municipiului au avut încredere deplină în modul în care eu și echipa mea administrăm comunitatea noastră, că au rămas consecvenți și că și-au dorit continuitatea, iar această validare mă obligă să livrez Blajului ceea ce am promis!

Citește și: Gheorghe Valentin Rotar a câștigat al cincilea mandat de primar al municipiului Blaj

Grație votului acordat echipei PNL la Consiliul Local, am obținut majoritatea de două treimi care ne va permite să realizăm cele 43 de proiecte de dezvoltare pentru Blaj, prezentate în campania electorală! Acest program va fi viitoarea foaie de parcurs a Blajului în mandatul 2024-2028!

Alegerile de duminică au confirmat echipa câștigătoare pentru Blaj, formată din Blăjeni – Gheorghe Valentin Rotar Primar și Consiliul Local Blaj – Ion Dumitrel Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean Alba, principalul factor care a dus la construcția Blajului european!

Mulțumiri speciale echipei mele de campanie, colegilor de partid, voluntarilor, familiei mele, fără de care nu puteam obține un asemenea scor!

Mulțumiri tuturor blăjenilor care au votat duminică, indiferent de opțiunea electorală, pentru că și-au exercitat un drept fundamental și, mai ales, o obligație pentru orice persoană care dorește binele comunității!

În final, vă asigur că voi fi Primarul tuturor blăjenilor, al celor care au pus Blajul înainte de toate, pe care nu vreau să-i dezamăgesc, dar și al celor care au ales altfel, deoarece Blajul este casa noastră comună!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Valea Lungă, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere modernizarea infrastructurii educaționale a comunei. Citește și: Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Comuna Valea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea