Rămâi conectat

Politică Administrație

Gheorghe Damian: Ciugudul va deveni prima comună din județ cu piste de bicicliști. Vrem s-o legăm și de Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Gheorghe DamianPrimarul Gheorghe Damian a declarat marți, că localitatea Ciugud va deveni prima comună din județul Alba cu piste de bicicliști. Aceasta ar putea fi legată în viitor de municipiul Alba Iulia, printr-un proiect finanțat cu bani europeni.

Pista din Ciugud va fi terminată anul acesta.

”Lucrarea este în desfășurare. Sperăm ca până luna viitoare, în 15 decembrie, să o finalizăm, urmând ca la anul să ne ocupăm de tot ce înseamnă spații verzi, plantări de trandafiri și așa mai departe”, a spus Damian.

Lungimea pistei este de 2 kilometri. Investiția de 426.000 plus TVA a fost suportată din bani de la bugetul local.

Damian a afirmat că a vorbit cu reprezentanți ai administrației din Alba Iulia pentru a înființa o pistă de bicicliști, care să lege cele două localități.

”Am discutat cu administrația să legam municipiul Alba Iulia de comuna Ciugud, printr-o pistă de bicicliști care să vină de pe dealul Mamut, să coboare pe malul Ampoiului, să ajungă pe râul Mureș, până la Drâmbar și de acolo, tot pe malul Mureșului până la Oarda, de unde să urce prin Pâclișa, să lege pista de pe Mamut. Este un proiect la care ne gândim să fie finanțat prin Programul Operațional Regional”, a conchis Gheorghe Damian.

[nggallery id=2582]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său la preşedinţie pentru scrutinul prezidenţial din 5 noiembrie, informează Reuters. Anunţul a fost făcut în cadrul convenţiei naţionale a Partidului Republican, care se desfăşoară între 15-18 iulie în Milwaukee, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea