Rămâi conectat

Actualitate

Gest EXTREM al unui tânăr de 29 de ani: S-a aruncat în fața unui tren, după o ceartă cu fosta iubită

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gest EXTREM al unui tânăr de 29 de ani: S-a aruncat în fața unui tren, după o ceartă cu fosta iubită

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un tânăr de 29 de ani din Argeș a murit după ce a fost lovit de un tren. Acesta a plecat cu mașina fostei iubite, în urma unui conflict cu ea, iar autoturismul a fost găsit în apropierea unui pod peste calea ferată, cu motorul pornit.

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, a transmis IPJ Argeş.

„Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcţiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea