Gânduri de performanţă la Unirea Alba Iulia în stagiunea viitoare | Adorian Himcinschi: „Vrem 4-5 transferuri, Unirea merită mai mult, într-o altă ligă”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

AFC Unirea 1924 Alba Iulia s-a salvat de la retrogradare sub comanda lui Adorian Himcinschi, iar în ediţia viitoare a eşalonului terţ îşi propune mai mult, în speranţa reeditării performanţelor din trecut, când echipa din Cetatea Marii Uniri era o prezenţă constantă în Liga a 2-a, având şi trei stagiuni petrecute pe prima scenă.

Anul viitor ne propunem mai mult, este firesc să vrem aşa ceva. Unirea este un club de tradiţie, nici măcar Liga a 3-a nu ne face cinste. O luăm pas cu pas, aşteptăm un sprijin financiar mai consistent şi poate într-o perioadă scurtă să ne apropiem de performanţele din trecut„, a afirmat antrenorul Adorian Himcinschi.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a fixat reunirea lotului pentru 17 iulie, cantonamentul centralizat urmând să fie efectuat la domiciliu. Principalul argument al „principalului” unirist în ideea îmbunătăţii evoluţiei echipei ce s-a clasat pe poziţia a 11-a în Seria a 4-a a Ligii a 3-a este tinereţea şi potenţialul lotului. „Noi stăm foarte bine la nivel de copii şi juniori, valoarea individuală a majorităţii tinerilor din efectiv a cresut în acest sezon petrecut în Liga a 3-a. Deja 3-4 jucători sunt în vizorul unor formaţii din eşaloanele superioare. Vrem să ne întărim lotul, urmărim să facem 3-4 transferuri, pe anumite posturi precum fundaş dreapta, fundaş central, mijlocaş central şi atacant. Studiem mai multe piste„, a mai menţionat Adorian Himcinschi.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Primită în eşalonul terţ, AFC Unirea Alba Iulia a trăit o stagiune zbuciumată, cu multiple probleme, de natură financiară, dar şi a lipsei terenului propriu, formaţia albaiuliană fiind obligată să utilizeze meci de meci 8 jucători sub 21 de ani.

Dan HENEGAR