Rămâi conectat

Sport

Gânduri de performanţă la Unirea Alba Iulia în stagiunea viitoare | Adorian Himcinschi: „Vrem 4-5 transferuri, Unirea merită mai mult, într-o altă ligă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AFC Unirea 1924 Alba Iulia s-a salvat de la retrogradare sub comanda lui Adorian Himcinschi, iar în ediţia viitoare a eşalonului terţ îşi propune mai mult, în speranţa reeditării performanţelor din trecut, când echipa din Cetatea Marii Uniri era o prezenţă constantă în Liga a 2-a, având şi trei stagiuni petrecute pe prima scenă.

Anul viitor ne propunem mai mult, este firesc să vrem aşa ceva. Unirea este un club de tradiţie, nici măcar Liga a 3-a nu ne face cinste. O luăm pas cu pas, aşteptăm un sprijin financiar mai consistent şi poate într-o perioadă scurtă să ne apropiem de performanţele din trecut„, a afirmat antrenorul Adorian Himcinschi.

Acesta a fixat reunirea lotului pentru 17 iulie, cantonamentul centralizat urmând să fie efectuat la domiciliu. Principalul argument al „principalului” unirist în ideea îmbunătăţii evoluţiei echipei ce s-a clasat pe poziţia a 11-a în Seria a 4-a a Ligii a 3-a este tinereţea şi potenţialul lotului. „Noi stăm foarte bine la nivel de copii şi juniori, valoarea individuală a majorităţii tinerilor din efectiv a cresut în acest sezon petrecut în Liga a 3-a. Deja 3-4 jucători sunt în vizorul unor formaţii din eşaloanele superioare. Vrem să ne întărim lotul, urmărim să facem 3-4 transferuri, pe anumite posturi precum fundaş dreapta, fundaş central, mijlocaş central şi atacant. Studiem mai multe piste„, a mai menţionat Adorian Himcinschi.

Primită în eşalonul terţ, AFC Unirea Alba Iulia a trăit o stagiune zbuciumată, cu multiple probleme, de natură financiară, dar şi a lipsei terenului propriu, formaţia albaiuliană fiind obligată să utilizeze meci de meci 8 jucători sub 21 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea