Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Gabriela Vasile din Lupşa, județul Alba, ar putea moșteni averea milionarului Licio Gelli, cel mai controversat om de afaceri din Italia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românca Gabriela Vasile îl va moşteni pe Licio Gelli, decedat în această săptămână la 96 de ani şi în casa căruia a fost menajeră înainte de a-i deveni soţie, scrie evz.ro.

gabriela-vasile-in-centrul-imaginiilanga-licio-gelli-465x390Gelli este cel mai controversat om de afaceri din Italia şi fost mare maestru al P2 (n.r. – Propaganda Due, cunoscută şi pentru legăturile cu mafia siciliană), o lojă masonică secretă în care au fost înscrişi cei mai influenţi oameni din Italia, printre care se regăsesc politicieni, şefi ai serviciilor secrete, jurnalişti, muzicieni, dar şi fostul premier Silvio Berlusconi.

Gelli este cel mai controversat om de afaceri din Italia şi fost mare maestru al P2 (n.r. – Propaganda Due, cunoscută şi pentru legăturile cu mafia siciliană), o lojă masonică secretă în care au fost înscrişi cei mai influenţi oameni din Italia, printre care se regăsesc politicieni, şefi ai serviciilor secrete, jurnalişti, muzicieni, dar şi fostul premier Silvio Berlusconi.

Conform presei din Italia, citată de reteauadestiri.ro, cei doi s-au căsătorit în 2006, când afaceristul era în arest la domiciliu în vila lui de lângă Florenţa. Gabriela Vasile ar fi originară din comuna Lupşa, judeţul Alba şi avea avea 48 de ani când a devenit soţia milionarului.

Acum, se pare că va împărţi averea cu cei trei copii ai fostului soţ, care ar fi lăsat şi un testament în acest sens. Milionarul este cunoscut pentru faptul că şi-a ascuns mereu averea de statul italian. De altfel, el a şi fost arestat în Eleveţia, când voia să scoată zeci de milioane de dolari dintr-un cont. În anii 1980, la o percheziţie în casa sa, au fost găsite 179 de lingouri de aur, iar provenienţa acestora nu s-a aflat niciodată.

Sursa Evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea