Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Furtul zilei în Alba! Un tânăr din Abrud, beat și fără permis, a furat o mașină pe care a abandonat-o într-o cariera

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Abrud l-au identificat cu operativitate pe un tânăr care, fiind sub influenţa alcoolului, a furat un autoturism pe care, fără a poseda permis de conducere, l-a condus prin Abrud iar în cele din urmă l-a abandonat

Marți, 11 martie,  cu puțin timp înainte de miezul nopții, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată prin 112 de către o tânără în vârstă de 21 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că, între orele 23.00 – 23.37, din faţa locuinţei sale situată pe strada  Mărăşeşti din Abrud, i-a fost furat autoturismul.

Potrivit IPJ Alba, “în baza sesizării, poliţiştii din Abrud s-au organizat în mai multe echipe şi au demarat activităţile de cercetare pentru găsirea autoturismului şi identificarea autorului furtului.

 Astfel, în jurul orelor 01.30, un echipaj de poliţie a observat autoturismul pe o stradă din Abrud şi a pornit în urmărirea lui. Şoferul acestuia l-a condus până într-o carieră din comuna Roşia Montană unde l-a abandonat.

La scurt tip, poliţiştii l-au prins pe M.I.M., de 19 ani, din Abrud, persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul de auto, din primele cercetări efectuate rezultând că în seara zilei de 11 martie 2014, în jurul orelor 23,30, tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a profitat de faptul că autoturismul parcat avea cheile în contact şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe străzile din Abrud.

Faţă de M.I.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.”

foto: cariera Rosia Montana


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea