Rămâi conectat

Actualitate

Furtul din banii pentru Sănătate, vecin cu crima

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furtul din banii pentru Sănătate, vecin cu crima

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, invitat sambata la Consiliului National de Coordonare al PNL, a lansat un apel catre politicieni sa sustina masurile continute in Strategie Nationala pentru Resursa Umana in Sanatate, indiferent ca sunt de stanga sau de dreapta.

doctori-cu-plic-sanatateEl mai a spus, in discursul sau, ca „a fura din banii destinati sanatatii romanilor se invecineaza cu crima”.

„Stiti de ce sunt aici? In programul dumneavoastra de guvernare am citit ca reforma in sanatate este unul dintre principalele subiecte si asta ma bucura mai ales ca o parte din masurile pe care Guvernul Ciolos deja le-a demarat se afla si in programul dumneavoastra”, a afirmat Vlad Voiculescu.

„Nu voi folosi traditionalele cuvinte de lemn care apar in discursurile despre sistemul de sanatate. Oricare dintre noi, fie ca suntem de stanga sau de dreapta, stim ca pacientul ar trebui sa fie cel mai important personaj dintr-un spital. Din pacate, asta nu se intampla intotdeauna. Oricare dintre noi, fie ca suntem de stanga sau de dreapta, stim ca este necesara o crestere a finantarii sistemului de sanatate. (…) Se implineste un deceniu de cand fiecare partid promite inainte de alegeri aceasta crestere, dar dupa gaseste motive sa nu o mai puna in aplicare.

Mi se spune adesea sa las deoparte coruptia mica si sa ma ocup de coruptia mare. Dar pentru mine si sper ca pentru oricare dintre noi, fie ca suntem de stanga sau de dreapta, a fura din banii destinati Sanatatii romanilor se invecineaza cu crima. Din pacate, si asta s-a intamplat nepermis de des in Romania”, a adaugat Vlad Voiculescu, conform agerpres.ro.

sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea