Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Fugi că te omoară”: Momente de groază pentru un bărbat din Alba fugărit cu cuțitul de iubitul surorii sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Fugi că te omoară”: Momente de groază pentru un bărbat din Alba fugărit cu cuțitul de iubitul surorii sale

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș la plata unei amenzi penale în cuantum de 4.800 lei pentru săvârșirea infracțiunii de ameninţare.

Decizia a fost pronunţată la data de 30.05.2023, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În data de 07.05.2021, în jurul orei 21:15, victima se întorcea la locuința, iar când a ajuns la intrarea blocului în care locuiește a fost tras în spate de fostul concubin al surorii sale, inculpatul, care, în timp ce avea un cuţit în mână, a exclamat, ,,te omor!”. În acest context, arată că a luat-o la fugă pe o distanță de aproximativ 300 de metri, fiind urmărit de inculpat şi de sora persoanei vătămate, timp în care cea din urmă striga ,,fugi că te omoară”.

La un moment dat, relevă că s-a oprit şi l-a lovit în legitimă apărare pe inculpat cu piciorul şi pumnul, după care, la insistențele martorei, a plecat din zonă. Apoi, declară că şi-a căutat fără succes sora prin cartier, dar că nu a mai văzut-o până a doua zi, când cea din urmă s-a prezentat acasă cu urmele unei agresiuni fizice şi s-au deplasat împreună la sediul Poliţiei pentru a depune plângere împotriva inculpatului. Persoana vătămată a mai declarat că îl cunoaşte pe inculpat de aproximativ 1 an, de când cel din urmă este prietenul surorii sale, precum şi că nu a avut probleme cu acesta până cu câteva săptămâni anterior comiterii faptei, când au avut un conflict referitor la relaţia pe care inculpatul o are cu martora.

În cursul urmăririi penale, atât inculpatul, cât și concubina acestuia, nu au fost de acord să fie supuși unui raport de constatare privind detecția comportamentului simulat, fără a-şi justifica în vreun fel refuzul. Or, cu toate că procedeul probator al testării poligraf nu constituie o probă în sine, informaţiile pe care acesta le furnizează pot înlătura sau întări indiciile privind săvârşirea infracţiunii care formează obiectul acuzaţiei, astfel încât atitudinea inculpatului și a martorei apare ca fiind caracteristică, mai degrabă, unor persoane care urmăresc să tăinuiască aflarea adevărului în cauză.

Decizia poate fi contestată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea