Rămâi conectat

Curier Județean

Frumoasa Ruxandra Postatny din Teiuş, în noul sezon de la Next Top Model

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai aşteptată emisiune în rândul tinerilor,  „Next Top Model by Cătălin Botezatu”,  va începe mâine, 20 septembrie, la Antena 1. Frumuseţea, stilul şi atitudinea îşi dau din nou întâlnire pe catwalk. Cătălin Botezatu promite că noul sezon este plin de surprize şi va supune concurentele unor provocări din cele mai nebănuite, cu destinaţii de vis de pe toată planeta.

Printre cele 16 finaliste se află şi  tânăra şi frumoasa Romantica Ruxandra Postatny, din Teiuş. Ruxandra este elevă în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic Teiuş, profil real. S-a născut în zodia scorpionului, are 1,77 m şi 48 kg. Este o fire romantică, îi place să scrie şi iubeşte muzica. Are slăbiciuni şi defecte, nu se consideră a fi perfectă. Simte că şi-a găsit drumul pe care va păşi cu încredere şi profesionalism, cu sprijinul celor de lângă ea. Şansa i-a surâs Ruxandrei Postatny.

Ruxandra a concurat cu un număr de 18.000 de fete frumoase, venite din toate colţurile ţării. În marea finală, ce a avut loc pe data de 17 iulie, la Bucureşti, au ajuns însă doar 104 cele mai frumoase. Ea a reuşit să ajungă printre cele 16 finaliste, care vor concura pentru marele premiu, un contract pe 5 ani, în valoare de 70.000 de euro, cu Agenţia de Modele MRA.

„Am început cu emoţie… Totul necunoscut şi intimidant pentru mine. Mi-am dorit asta din totdeauna. Încerc acum să descifrez tainele modelling-ului. Ştiu că acum toate slăbiciunile, defectele şi lucrurile care îmi displac la mine vor fi legitimate de cei ce mă vor privi. Simt că aşa îmi găsesc propriul drum pe care mă voi strădui să păşesc cu profesionalism şi încredere, ghidată de oameni minunaţi. Să fii provocatoare, frumoasă, încrezătoare, bună profesionistă… Care femeie nu îşi doreşte asta?”, a declarat Ruxandra.

„Nu mi se pare atât de  important premiul, mi se pare importantă şansa de a lucra ca model/fotomodel, atât în ţară cât şi în străinătate. Emisiunea pentru mine reprezintă o rampă de lansare în lumea modelling+ului naţional şi internaţional”, a mai precizat Ruxandra Postatny.

Din 20 septembrie, telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite şi prezentări de modă în cele mai exuberante locuri din lume, într-un nou sezon „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, la Antena 1.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 29.04.2024-05.05.2024 și suplimentar pentru perioada 22.04.2024-28.04.2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 29.04.2024-05.05.2024 și suplimentar pentru perioada 22.04.2024-28.04.2024 Intreruperile programate pentru intervalul 29.04.2024-05.05.2024 29/04/2024> UNIREA – Strada UIORII, Strada TRAIAN partial, Strada TARGULUI, Strada SIMION BARNUTIU, Strada SCOLII, Strada LAUTARILOR, Strada GORNICULUI, Strada CARAUSILOR, Ferma cu Omenie, Strada TRAIAN, Ferma Transavia, Strada TRAIAN 08.00-16.00 Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea