Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO,VIDEO/ Stage Summer, Alba Fest Official After Party: Distracția va continua după concerte în curtea Cazarmei Gemina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Fest 2018, cel mai așteptat eveniment al anului la Alba Iulia începe vineri, 8 iunie. Albaiulienii și turiștii vor avea parte de trei zile pline de distracție, voie bună și concerte incendiare. Anul acesta distracția nu se oprește însă odată cu spectacolele. Adevărata petrecere începe la Stage Summer, Alba Fest Official After Party.

Se apropie “marea unire” a celor mai în vogă artiști din industria muzicală românească, într-o ediție care va face istorie. Artiștii cu hit-uri devenite peste noapte „number one” la toate radiourile și în toate topurile, cei mai văzuți și apreciați la toate emisiunile TV din România, vin din nou în Transilvania, la Alba Fest – The very Best of The Best.

YouTube video

Citește și: Alba Fest 2018, 8-10 iunie. PROGRAMUL complet al Zilelor Orașului Alba Iulia: B.U.G. Mafia, Inna, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia vor urca pe scena festivalului

Ca în fiecare an divertismentul continuă și după spectacole, iar anul acesta Club Stage va aduce petrecerea mai aproape de scena Alba Fest și a pregătit 3 zile de distractie la Stage Summer: Alba Fest Official After Party, hosted by: Moving Elements • DJ Paul • ANER.

Pentru a fi mai aproape de tine, distracția se mută în curtea Cazarmei Gemina (în spatele scenei de concert),  în 8, 9 și 10 Iunie, de la ora 23:00, alături de artiștii invitați în acest an la Alba Fest.

Preătirile au intrat pe ultima sută de metri, scena festivalului este aproape montată, iar în curtea cazarmei s-a montat astăzi și cortul care va găzdui petrecerea de după spectacole.

Intrarea este liberă. Rezervările se fac la numărul de telefon 0722 445 002.

[nggallery id=5741]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Carburanți mai scumpi de astăzi: Cât costă benzina și motorina de la 1 iulie în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carburanți mai scumpi de astăzi: Cât costă benzina și motorina de la 1 iulie în Alba De astăzi, în plin sezon de vacanțe, intră în vigoare a doua majorare de accize la carburanți, ceea ce va duce face ca prețul benzinei și motorinei să se majoreze cu aproximativ 40 de bani/litru. Scumpirile înseamnă că fiecare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea