Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/VIDEO: Miting împotriva regionalizării la Alba Iulia, marca Noua Dreaptă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, circa 30 de membrii ai miscării Noua Dreaptă, filiala Alba Iulia, în frunte cu președintele organizației Tudor Ionescu, au mărșăluit pe străzile din municipiul Alba Iulia scandând lozinci naționaliste și anti regionalizare. Manifestarea s-a desfășurat pașnic și a fost supravegheată pe tot parcursul de forțele de ordine.

Acțiunea reprezintă un protest public împotriva regionalizării şi a primit aprobarea autorităţilor pentru desfăşurarea unui marş pe traseul str. Decebal (parcare Renel), str. Mihai Viteazul, Piaţa Tricolorului, str. Nicolae Iorga, Bd. Transilvaniei, Bd, Revoluţiei, str. Colşca şi retur.

Tinerii manifestanți țineau, pe lângă steagurile cu însemnsele mișcării Noua Dreaptă, un imens drapel tricolor și scandau sloganuri precum:

“Limba română, singura stăpână!”

“Traiască, Ardealul, Moldova și Țara Românească!”

“Basarabia, pământ românesc!”

“Harghita și Covasna, pământ românesc!”

[nggallery id=244]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea