Rămâi conectat

Cultură Educație

Foto/Video Caravana „BookLand” la Alba Mall: Ia-ţi porţia de cultură

Alexandra Mates

Publicat

în

Alba Mall găzduieşte în aceste zile Caravana „BookLand”. Ineditul târg urban de carte a ajuns în Alba Iulia marţi, 17 iulie, şi va poposi până duminică. Cu o diversitate largă de produse, Caravana BookLand te aşteaptă la Alba Mall pentru a te delecta cu cele mai noi apariţii editoriale şi titluri deja consacrate. În Piaţeta Centrală Alba Mall sunt expuse peste 9000 de titluri de carte, muzică şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. Organizatorii vă aşteaptă pe toţi albaiulienii la o întâlnire distractivă cu cartea, presărată cu nenumărate surprize, oferte şi tombole. Alături de carte, BookLand promovează arta în toate formele sale. Tot în cadrul târgului de carte, puteţi găsi expuse şi lucrări de pictură ale artiştilor plastici Floare Muntean  şi Livia Bar, dar şi sculpturi ale artistului Giuseppe Rotta.Tot aici,  vineri, 20 iulie, de la ora 19.30,  pe scena BookLand din Alba Mall sunt aşteptaţi scriitorii Aurel Pantea, Cornel Nistea, Gheorghe Dancila, Mircea Stancel, Ieronim Munteanu pentru a susţine un recital de poezie şi proză. Cultură plăcută!!!

„Te aşteptăm cu drag în Alba Mall să-ţi iei porţia de cultură! Povestea continuă. BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”, transmit organizatorii.

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeaşi umbrelă. BookLanderii sunt aşteptaţi cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale şi momente de exceptie în principalele centre comerciale din România, precum şi în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro.

Libraria online

www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrelă, BookLand integrează şi librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

Avem şi un premiu pentru dumneavoastră! 10 cititori care dau „share” la articolul postat pe peretele de facebook al Ziarului Unirea, chiar aici, primesc, prin tragere la sorţi din partea organizatorilor câte o carte.

Mai jos puteţi viziona un video cu Ionela Moraru, coordonatoarea Caravanei BookLand.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea