Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Adevărata magie a Crăciunului este magia dăruirii. Moș Crăciun Motociclist a adus din nou zâmbetul pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din orașul Cugir într-o nouă acțiune caritabilă de sărbători

Mădălina Opriș

Publicat

în

Mai este puţin timp  până la Crăciun şi cu toţii aşteptăm cu nerăbdare Sărbătorile pentru a trăi magia acestor momente alături de cei dragi. Crăciunul este însă şi un prilej minunat de a ne gândi la cei din jur şi a face o faptă bună.

Campania „Moş Crăciun motociclist” a ajuns în acest an la cea de-a treia ediţie. Zeci de persoane defavorizate au primit daruri de Crăciun de la motocicliştii cugireni.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Evenimentul a avut loc în data de 23 decembrie, când membrii clubului implicați în activitate au plecat de la sediul asocmos-craciun-motociclist77iației cu pachetele spre familiile nevoiașe. Motocicliştii au adus bucurie micuţilor din 8 familii din oraşul Cugir şi unei familii din Pianu de Jos. Alte 12 pachete vor pleca spre copiii Casei de tip familial “Sfântul Andrei” din Vingard. Moşul motociclist va oferi şi 100 de pacheţele cu dulciuri copiilor care vor fi prezenţi mâine la bradul de Crăciun amplasat în faţa catedralei din centrul oraşului.

Și pentru că anul acesta moșul a fost şi mai darnic, Asociația, în colaborare cu un tânăr antreprenor local, a acordat două burse unor elevi cu situație materială precară, dar cu rezultate bune la învățătură, şi anume lui Dondea Denisa şi Maniu Daniel.

Citește și: Povestea sau legenda lui Moș Crăciun

Şi pentru că Moş Crăciun vorbeşte pe limba tuturor copiilor, cel mai tânăr “lup” a surprins esenţa Sărbătorii Naşterii Domnului într-o simplă frază: “De Crăciun dăruim bucurie!” .

”Moș Crăciun motociclist” este un eveniment caritabil organizat de Asociația Moto Lupii Sigidavei, care se desfășoară în orașul Cugir începând din anul 2014, cu scopul de a aduce zâmbete pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din orașul lor.

[nggallery id=3210]

https://youtu.be/wvuLLqcQs1s

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MARȚI: Pictorul Eugen Măcinic, aniversat la „Primăvara în culori”, seară culturală la Sebeș. Omagiu adus scriitorului Radu Stanca

Ziarul Unirea

Publicat

în

MARȚI: Pictorul Eugen Măcinic, aniversat la „Primăvara în culori”, seară culturală la Sebeș. Omagiu adus scriitorului Radu Stanca Ne revine plăcerea de a vă invita la seara culturală „Primăvara în culori”, eveniment prin care îl vom aniversa pe pictorul Eugen Măcinic și ne vom reaminti cu nostalgie versurile poetului Radu Stanca. Coincidența fericită o reprezintă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea