Rămâi conectat

Actualitate

FOTO|Se ascultă în sfârșit vocile celor de pe Racoviță sau e doar ”praf în ochi”?

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO | Se ascultă în sfârșit vocile celor de pe Racoviță sau e doar ”praf în ochi”?

Acum două zile prezentam situația dezolantă de pe strada Emil Racoviță, astăzi prezentăm rezultatele prezentării. Pe stradă s-au demarat lucrări de refacere a drumului deplorabil, iar utilajele au fost puse la loc de mare cinste!

Gropile de pe strada Emil Racoviță au fost acoperite cu piatră și pământ, iar drumul a fost tasat cu compactorul. Locuitorii din zonă nu se mai lasă păcăliți și așteaptă să vadă o schimbare adevărată: ”Nu o mai mușcăm și nu ne mai facem speranțe”.

În ciuda minusurilor privind lipsa canalizării pe toată strada, respectiv a iluminatului public pe jumătate de stradă, cartierul în devenire se poate mândri cu un lucru! Pe 25% din lungimea străzii dispune de cel mai nou trotuar din oraș, de 2 metri lățime, desigur! Proaspăt ”inaugurat”, trotuarul se oprește la intersecția cu strada Petre Ispirescu, unde, de altfel, se termină și asfaltul de pe strada Emil Racoviță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case Perioadele de caniculă pot reprezenta un disconfort prelungit pentru majoritatea oamenilor, iar alimentația joacă un rol important în ameliorarea sau agravarea acestuia.  Majoritatea oamenilor se confruntă cu un disconfort sporit în perioadele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea