Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Cel mai mic sens giratoriu din Alba Iulia dă bătăi de cap șoferilor: coada de mașini s-a întins pe sute de metri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Cel mai mic sens giratoriu din Alba Iulia dă bătăi de cap șoferilor: coada de mașini s-a întins pe sute de metri

Pare că locuitorii de pe strada Emil Racoviță nu mai văd capătul problemelor ce țin de infrastructura străzii. Șoferii care locuiesc pe această stradă se plâng de nefuncționalitatea sensului giratoriu de la capătul străzii care, în loc să ajute la fluidizarea traficului în zona Ampoi 3,  mai mult încurcă traficul.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției fotografii cu coada de mașini care aștepta să iasă de pe strada Emil Racoviță. Coada se întinde, din ce poate fi văzut în poze, pe câteva sute de metri, iar sensul de intrare pe stradă este blocat de un TIR, care staționează cu luminile de avarie aprinse.

Traficul de la ora 8 este una dintre multele probleme cu care se confruntă în fiecare dimineață locuitorii de pe această stradă și totodată una dintre problemele pe care Primarul Municipiului Alba Iulia a promis solemn că le va rezolva în cel mai scurt timp. Întrebat de ziarulunirea.ro, Gabriel Codru Pleșa a afirmat următoarele: ”Bulevardul Republicii e în lotul II de mobilitate, care se va adjudeca în curând! De sensul giratoriu nu s-a plâns nimeni pâna acum. Înainte era mult mai dificil accesul în Bulevard. Oricum pe strada Emil Racoviță se va începe introducerea canalizării și modernizarea străzilor. Vom vedea cum e mai bine!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea