Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO| Cel mai mic sens giratoriu din Alba Iulia dă bătăi de cap șoferilor: coada de mașini s-a întins pe sute de metri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Cel mai mic sens giratoriu din Alba Iulia dă bătăi de cap șoferilor: coada de mașini s-a întins pe sute de metri

Pare că locuitorii de pe strada Emil Racoviță nu mai văd capătul problemelor ce țin de infrastructura străzii. Șoferii care locuiesc pe această stradă se plâng de nefuncționalitatea sensului giratoriu de la capătul străzii care, în loc să ajute la fluidizarea traficului în zona Ampoi 3,  mai mult încurcă traficul.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției fotografii cu coada de mașini care aștepta să iasă de pe strada Emil Racoviță. Coada se întinde, din ce poate fi văzut în poze, pe câteva sute de metri, iar sensul de intrare pe stradă este blocat de un TIR, care staționează cu luminile de avarie aprinse.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Traficul de la ora 8 este una dintre multele probleme cu care se confruntă în fiecare dimineață locuitorii de pe această stradă și totodată una dintre problemele pe care Primarul Municipiului Alba Iulia a promis solemn că le va rezolva în cel mai scurt timp. Întrebat de ziarulunirea.ro, Gabriel Codru Pleșa a afirmat următoarele: ”Bulevardul Republicii e în lotul II de mobilitate, care se va adjudeca în curând! De sensul giratoriu nu s-a plâns nimeni pâna acum. Înainte era mult mai dificil accesul în Bulevard. Oricum pe strada Emil Racoviță se va începe introducerea canalizării și modernizarea străzilor. Vom vedea cum e mai bine!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea