Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ziua Poliţiei Române 2014 – Câștigătorii concursului “Cupa siguranţei rutiere 2014” şi competiţiei de fotbal între echipele din cadrul IPJ Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

concurs politie23În zilele de 21 şi 22 martie au continuat competiţiile sportive organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu ocazia Zilei Poliţiei Române 2014.

Vineri, 21 martie, la baza sportivă Arini din municipiul Sebeş, 16 echipe de fotbal, constituite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba,  s-au confruntat, în cadrul a 4 grupe, pentru un loc pe podium.

Trofeul a fost adjudecat de echipa „Apuseni Pol” în vreme ce locul II a fost ocupat de echipa „Cancelaria”, locul III de echipa „Poliţia Sebeş” iar „Rutierii”  s-au clasat pe locul IV.

Cupa „cel mai bun jucător” a fost câştigat de Mocan Răzvan de la echipa „Apuseni Pol” iar golgeter al competiţiei a fost desemnat Amacsinoaie Mihai, de la aceeaşi echipă.

Cel mai bun portar al competiţiei a fost Novac Alexandru de la echipa „Cancelaria” iar trofeul „Cea mai spectaculoasă echipă” a fost adjudecat de echipa „Old Boys”.

Toţi participanţii la competiţie au fost recompensaţi de către organizatori, Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba, Asociaţiile Apulum Pol şi Dinamo precum şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, cu cupe şi diplome.

Sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 11.00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia, Serviciul Rutier Alba, cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay Alba, a organizat concursul de îndemânare în conducere, „Cupa siguranţei rutiere 2014”.

La startul acestei competiţii s-au aliniat 12 concurenţi precum şi copii din cadrul Clubului de Carturi al Palatului Copiilor Alba Iulia.

Clasamentul a fost următorul:

La categoria „copii”,

clasa PUFO

Locul I: Negrescu Andrei
Locul II: Hârceagă Mario
Locul III: Poitoş Ionuţ

clasa MINI

Locul I: Banciu Mircea
Locul II: Lazăr Alexandru

Clasa Kadet

Locul I Pădurean Natanael
Locul II: Popa Daniel

La categorie „Îndemânare Auto”

Locul I: Kirscher Robert
Locul II: Suciu Gabriel
Locul III: Pop Tudor

Toţi participanţii au primit diplome iar cei ce au urcat pe podium au fost recompensaţi cu cupe, diplome, obiecte promoţionale şi cadouri oferite de Clubului Sportiv Auto Fairplay Alba şi sponsorii acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri prezenţi la această competiţie le-au transmis competitorilor şi spectatorilor, recomandări pentru o circulaţie rutieră sigură, lipsită de evenimente rutiere.

[nggallery id=1322]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea