Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Ziua Internațională a Nonviolenței în școli, sărbătorită de elevii clasei pregătitoare de la Liceul cu Program Sportiv, Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De Ziua Internațională a Nonviolenței în școli, elevii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au învățat cum să facă lumea mai bună și ce urmări are violența în școli.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O zi menită să tragă un semnal de alarmă asupra unui fapt îngrijorător: şcoala reprezintă mediul în care violenţa şi bulling-ul sunt cel mai des întâlnite!

Din dorinţa de a-şi crea o identitate proprie şi neputând să-şi controleze individualismul, copiii lasă de-o parte valorile morale ale celor „7 ani de acasă” şi sfârşesc prin a aduce multă suferinţă celor din jur, atât prin vorbe, cât şi prin fapte.

În acelaşi timp, există şi competiţia instinctuală pentru ierarhia în clasă şi cea educaţională, dar şi presiunea din exterior pe care copilul nu ştie să o gestioneze corect.

Astăzi elevii din clasa Pregătitoare E de la Liceul cu Program Sportiv, Alba Iulia, sub îndrumarea doamnei profesor pentru învățământul primar, Sorina Gaiţă, au pornit în construirea unei lumi mai bune, realizând o activitate din care au învățat că violența rupe sufletele în bucăți cu ocazia Zilei Internaționale a Nonviolenței în școli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 4 mai, pe DN 75, la Arieșeni. O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului. Potrivit IPJ Alba, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea