Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Zilele municipiului Sebeș multicultural – spectacole de folclor românesc, săsesc și rrom

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cea de a treia și ultima zi de manifestări dedicate Zilelor municipiului Sebeș 2013 a fost dedicată folclorului. Iar cum Sebeșul reprezintă o zonă multiculturală, pe scena din Parcul Primăriei au fost prezentate spectacole de folclor românesc, săsesc și rrom.

Evenimentul care a început la orle 16.00 a adunat încă de la debut sute de spectatori și peste o sută de artiști din localitate și comunele învecinate, care au demonstrat că tradițiile fiecărei etnii sunt transmise din generație în generație și că multiculturalitatea este o bogăție pentru comunitate în ansamblul ei.

Dacă prima parte a evenimentului a aparținut ansamblurilor folclorice din zona Sebeșului, începând cu orele 20.30, spectacolul s-a mutat pe scena din fașa Casei de Cultură “Lucian Blaga”, pe care au urcat mari artiști populari, precum Dumitru Fărcaş și Aurel Tămaș.

[nggallery id=83]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea