// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Zăpadă pe Transalpina, în miez de vară. Temperaturile au scăzut sub 4 grade Celsius

Transalpina, șoseaua care ajunge la cea mai mare altitudine din Romania, a fost acoperită, duminică, între km 34-37, de un strat subțire de zăpadă, iar drumarii au intervenit cu clorură de calciu pentru a evita formarea ghețușului pe drum.

Administratorii drumului au pus pe Facebook câteva fotografii de pe drumul care traversează Masivul Parang. La peste 2 mii de metri, zăpada a avut, în anumite locuri 2 centimetri, iar temperatura a scăzut sub 4 grade Celsius.

Din cauza schimbării bruște a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindina și lapoviță.  Angajații districtului Ranca au intervenit cu clorura de calciu pentru a evita formarea ghețușului pe drum. Sfătuim conducătorii auto surprinși cu autovehiculele neechipate de iarna, sa rămână opriți pe marginea părții carosabile pana când condițiile meteo permit reluarea călătoriei”, au scris reprezentații Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu în postarea de pe Facebook însoțită de fotografii.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419