Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj o nouă victorie în Divizia A1, 3-0 cu Corona Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României, a câștigat, pe teren propriu, partida cu Corona Brașov, scor 3-0 (26-24, 25-13, 25-12), contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A1.

Disputa a venit după succesul repurtat în Polonia, 3-1 cu LKS Lodz, în meciul de debut în grupele Champions League. Cu 16 puncte, Volei Alba Blaj este prima în ierarhie, având 5 victorii și o înfrângere. Partida a durat 80 de minute, iar cele mai multe puncte le-a adunat Bogumila Biarda – 15, urmată de Isidora Kockarević, Drussyla Costa (toate de la Volei Alba Blaj) și Simina Străchinescu (Corona Brașov) – câte 11.

Între două meciuri din grupele Ligii Campionilor, întâlnirea cu formația la care activează blăjeanca Ramona Rus (9 puncte) a fost una în care gazdele și-au respectat statutul și s-au impus în minimum de seturi. Asta chiar dacă în primul parțial au fost emoții, cu gazdele nevoite să revină de la 14-18, respectiv 18-21, și impunându-se după ce au ratat o minge de set

Urmează un program extrem de încărcat pentru gruparea din „Mica Romă”, angrenată pe 3 fronturi: miercuri, acasă, cu Volero Le Cannet (Liga Campionilor), sâmbătă, deplasare la Dinamo (Divizia A1), miercuri, o nouă deplasare, la Voluntari (în Cupa României, 22 noiembrie)

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 3 puncte, Jovana Kocić – 7, Bogumila Biarda – 15, Iarina Axinte – unul, Raisa Ioan -8, Drussyla Costa – 11, Andra Cojocaru (l), Britt Rampelberg (l); au mai intrat Isidora Kockarević – 11, Paula Partnoi – unul, Lea Deak – unul; Nneka Onyejekwe, Anneclaire Ter Brugge, Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea