Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Viitură la Câmpeni. Se lucrează la înlăturarea efectelor inundațiilor de marţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Viitură la Câmpeni. Se lucrează la înlăturarea efectelor inundațiilor de marţi

Viiturile din data de 4 Iulie 2023 au făcut ravagii în mai multe zone ale judeţului Alba, inclusiv în Câmpeni, unde mai multe străzi din oraş au fost inundate.

Pârâul Valea Caselor a ieșit din albie și a inundat străzile Transilvaniei și Dumbravei. Apa a intrat în gospodăriile oamenilor şi a făcut ravagii.

Cu ajutorul celor de la APA CTTA Alba – Sucursala Apuseni, a celor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de la Secția de Pompieri Câmpeni, cu motopompe, oamenii au fost ajutaţi să înlăture pe cât posibil apa adunată, mâlul și alte efecte ale viiturii.

Se lucrează cu utilaje și la Drumul Comunal 96 care s-a surpat. Am cerut ajutorul Apelor Române care curăță albia Văii Caselor. Vor veni și alte utilaje care vor interveni pe drumul spre localitatea Certege. Vor veni și alte utilaje care vor interveni pe drumul spre localitatea Certege.Tot cu utilaje se intervine și pe Valea Bistrei.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajută încă din după-amiaza zilei de 4 iulie și au fost alături de noi.Facem tot posibilul să remediem cât de repede, distrugerile provocate de viituri.” a scris Cristian Dan Pașca, Primarul Orașului Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia: Copiii au învățat să reducă poluarea, risipa și importanța reciclării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia: Copiii au învățat să reducă poluarea, risipa și importanța reciclării Săptămâna Verde a constituit pentru preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” din Alba Iulia și structura Micești, un prilej de sensibilizare și responsabilizare în îngrijirea și înfrumusețarea mediului ambiant, pentru deprinderea copiilor de a reduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea