Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! Sărbătoare la Galtiu, trofeu adjudecat după 8 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a cucerit pentru a doua oară în istorie Cupa României, la 8 ani distanță de la primul trofeu, după un ultim act disproporționat

Sărbătoare pentru gruparea de suflet a familiei Hulea, sântimbrenii câștigând de justețe finala, după un meci controlat cu autoritate. Trupa din Galtiu s-a impus fără emoții în finala de pe „Arena Cugir”, scor 5-1 (3-1) cu Inter Unirea, formație care a părut copleșită de miză. Viitorul Sântimbru a dominat confruntarea, echipa condusă de Adrian Bicheși fiind mereu în prim-planul disputei urmărite de aproximativ 800 de spectatori.

Citește și: FOTO-VIDEO: Viitorul Sântimbru, triumf în finala Cupei României, 5-1 cu Inter Unirea | Fiesta pentru trupa din Galtiu!

MVP-ul partidei a fost Cosmin Epure, jucătorul de bandă dreapta al vicecampioanei din Liga 4.

După un prim act dominat cu autoritate, Viitorul Sântimbru conduce meritat.

*1-0, MIN. 26: EPURE deschide scorul cu capul, după un corner executat de Cr. Ivașcu

*1-1, MIN. 31: egalitate restabilită, tot cu capul, după o fază fixă de SAS, în faza anterioară Barna respingând șutul lui A. Gherman.

*2-1, MIN. 38: C: OLĂLĂU finalizează din 8 metri, lateral dreapta, după o acțiune individuală și un un-doi cu Epure

*3-1, MIN. 45: CR. IVAȘCU profită de gafa lui Bulgăr și trimite pe lângă Negrușa.

*4-1, MIN. 53: BRÂNZĂ a marcat din a doua încercare, cu un șut din centrul careului.

*5-1, MIN. 76: EPURE a șutat din interiorul careului

În tribune sunt în jur de 800 de spectatori, cu două galerii gălăgioase, înarmate cu vuvuzele. Înaintea jocului se va ține un moment de reculegere în memoria lui Alexandru Simu, glorie a fotbalului cugirean

După 7 ani, stadionul din Cugir găzduiește o nouă finală, precedenta fiind în 2017 când Șurianu Sebeș a surclasat Viitorul Spicul Daia Română, scor 6-0. Cu acest meci se trage cortina peste fotbalul din Alba, exceptând dubla de baraj pe care o susține CIL Blaj pentru promovarea în eșalonul terț

Viitorul Sântimbru: Ov. Barna – C. Olălău (69, Ov. Crișan), B. Popa, C. Oltean (82, D. Anghel), Birk (69, Ad. Olălău) – Epure, Goguța (cpt.), An. Moldovan, Cr. Ivașcu, D. Crăciun (69, B. Suciu), Brânză (77, P. Truță). Rezerve: An. Anghel, Petrașcu, Sicoe, Cr. Haiduc. Antrenor Adrian Bicheși.

Inter Unirea: Negrușa – Bulgăr (57, L. Dan), Sas (81, Rațiu), Andrea, An. Stanciu (cpt.) – Onișor, B. Cristea (24, F. Stanciu) – Brie (75, Al. Pop), Rad, D. Ponoran (59, An. Mureșan) – A. Gherman. Rezerve: Gabor, Helerea, Todoran, R. Andone. Antrenor Radu Andone.

Au fost delegați Radu Scrob (Alba Iulia), Daniel Nistor (Zlatna), Răzvan Voicu (Cugir), rezervă Lorand Șipoș (Ocna Mureș); observatori Constantin Iancu (Zlatna), Filon Mărginean (Aiud).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

Bera Larisa

Publicat

în

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad Înotătorul român, David Popovici, a obținut încă o medalie de aur, vineri seara, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Aceasta a fost a patra zi de concurs pentru Popovici și ultimul său test […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea