Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO:Percheziții la suspecți de furturi de animale – 10 persoane aduse pentru audieri la Poliția Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suspecti furt animale06În urma celor 16 percheziţii efectuate joi, 20 februarie a.c., de către  poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au fost găsiţi mai mulţi cai precum şi documente despre care există date şi indicii temeinice că au fost sau urmau a fi folosite în activitatea infracțională a persoanelor cercetate pentru furturi de animale, după cum precizează reprezentantul IPJ Alba.

În 6 din cele 16 locaţii percheziționate, au fost găsiţi, în total, 60 de cai, din care 26 sunt fără microcip de identificare, precum şi 39 de paşapoarte ale unor animale care nu au fost identificate la locaţiile percheziționate. Poliţiştii au găsit  şi 20 de fişe de identificare ale animalelor, în alb, prezentând semnătura şi parafa unor medici veterinari.

Cu ocazia percheziţiei efectuată la un cabinet veterinar din municipiul Timişoara, au fost găsite 35 de crotalii pentru vaci şi 10 microcipuri pentru cai, nepredate posesorilor de drept. Toate documentele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Animalele găsite vor fi verificate, pentru stabilirea provenienţei şi a proprietarilor de drept.

La Sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost conduse, joi după-amiază, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, 10 dintre persoanele suspectate de comiterea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tăinuire, fapte comise pe raza mai multor judeţe. Unul dintre învinuiți nu a fost găsit de polițiști.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a persoanelor implicate în comiterea de furturi de animale precum şi pentru identificarea eventualilor complici şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin aceste infracţiuni.

FOTO-VIDEO: Alexandra MATEŞ

[nggallery id=1157]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea