Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Zăpada cât casa în Apuseni. Cum s-au mobilizat autorităţile după valul de ninsori

Ziarul Unirea

Publicat

în

În satele din Apuseni, afectate de viscolul și ninsorile din ultimele zile, zăpada s-a așternut într-un strat consistent, troienele ajungând până la un metru şi jumătate, doi.

Zăpada și viscolul din ultimele zile au format troiene de aproape doi metri pe drumurile din Alba care asigură legătura cu cătunele din Munții Apuseni, iar utilajele de deszăpezire fac față cu greu.

YouTube video

În Certege, viscolul a format troiene de zapadă care ajung până la un metru şi jumătate înălţime. Drumarii au intervenit pentru îndepărtarea zăpezii astfel încât satele să nu ajungă să fie izolate complet.

Primarul din Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a publicat pe Facebook imagini din timpul acțiunii de deszăpezire din Certege, Coasta Vîscului, Motorăști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea