Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| INCENDII masive de vegetație uscată și litieră de pădure, la Sălciua de Jos și Poșaga: Zeci de pompieri luptă cu flăcările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO UPDATE| INCENDII masive de vegetație uscată și litieră de pădure, la Sălciua de Jos și Poșaga: Zeci de pompieri luptă cu flăcările

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în cursul zilei de duminică, 27 martie, în localitatea Sălciua de Jos.

UPDATE 20.40: Pana la momentul de față au ars aproximativ 24 ha vegetație uscată și 5 ha litieră de pădure.

La momentul de față incendiul este localizat se încercă din răsputeri lichidarea acestuia de către forțele prezente la locul solicitării.

YouTube video

Totodată Stația de pompieri Câmpeni a fost solicitată să intervină și intr-o localitate învecinate, localitatea Poșaga pentru localizarea și stingerea unui incendiu, tot de vegetație uscată.

Pana la momentul actual au ars aproximativ 4 ha vegetație uscată și 2 ha litieră de pădure.

La momentul de față se lucrează la localizarea acestuia.

La fața locului acționează un ofiter, 10 subofițeri, 15 oameni personal SVSU, 19 cetățeni.

În zona incendiului au fost deplasate 2 autospeciale de stins incendii, o autospecială de primă intervenție și comandă, un autoturism Duster și un utilaj al cetățenilor.

UPDATE 15.20: Incendiul de la Sălciua se manifesta pe aproximativ 23ha vegetație uscată și aproximativ 4ha litiera de pădure. În continuare se lucrează la localizarea acestuia.

YouTube video

ȘTIREA INIȚIALĂ

Stația de pompieri Câmpeni intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată și litiera de pădure în loc. Sălciua de Jos, cu pericol de propagare la locuințe.

La momentul actual, la locul solicitării intervine personal din cadrul SVSU Sălciua în cooperare cu personal IJJ și cetățeni.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă și un Duster.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea