Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, UPDATE. Bărbat din Albac reținut de polițiști pentru braconaj cinegetic – A împușcat un cerb cu o valoare estimată la 6.000 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au reţinut un bărbat din comuna Albac, bănuit de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept. Se pare că acesta, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un cerb în valoare de 6.000 de euro.

retinut01La data de 13.09.2016, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Câmpeni, Garda de Sus şi Albac l-au identificat pe H.N., de 45 de ani, din comuna Albac, ca persoană bănuită de comiterea unor fapte de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept.

Se pare că, în data de 12.09.2016, în jurul orei 9.30, bărbatul s-a deplasat, cu un autoturism de teren, pe fondul cinegetic Arieşul Mijlociu din comuna Gârda de Sus şi, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un cerb a cărui valoare a fost estimată la 6.000 de euro.

Poliţiştii au luat măsura, ridicării, în vederea confiscării a armelor de vânătoare deţinute de bărbat precum şi a indisponibilizării autoturismului folosit la vânătoare.

Totodată, în conformitate cu Legea 295/2004 privind regimul armelor şi munițiilor, bărbatului i-a fost anulat dreptul de port, deţinere şi folosire a armelor letale.

H.N. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=2653]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea