Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| ACCIDENT RUTIER GRAV la Alba Iulia: O persoană ÎNCARCERATĂ, după coliziunea între o mașină și un camion

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT RUTIER GRAV la Alba Iulia: O persoană ÎNCARCERATĂ, după coliziunea între o mașină și un camion

Un accident rutier a avut loc marți, 31 ianuarie, pe șoseaua de centură a Municipiului Alba Iulia, unde o mașină a intrat în coliziune cu un camion.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier în mun. Alba Iulia, la sensul giratoriu din zonă Drambar.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și un camion. Posibil o persoană încarcerată, conștientă.

YouTube video

În cadrul evenimentului rutier au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și un echipat de terapier intensivă mobilă.

UPDATE 1 februarie: La data de 31 ianuarie 2023, în jurul orei 10,45, un bărbat de 68 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în sensul giratoriu de pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, a intrat în coliziune cu un camion condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE IPJ ALBA: Traficul rutier este îngreunat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, din cauza unui accident rutier produs în zona sensului giratoriu din zona Drâmbar. În accident au fost împlicate un camion și un autoturism.

Din primele date, o persoană aflată în autoturism, a suferit leziuni corporale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE: În accident sunt implicate un autocamion și un autoturism.

O persoană de sex masculin este încarcerată în autoturism, în stare conștientă.

La momentul de față se lucrează la descarcerarea acesteia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea